Rids sværen med en kniv ned i fedtlaget men uden at ramme kødet, eller bed slagteren om at gøre det. Men gå den selv efter derhjemme, for slagteren har titlidt vel travlt ijuletiden og kommer ikkealtid helt ud i kanten
Nakkekam – uden svær. Så er der dømt simrende, duftende amerikansk mad. Det er både okser, grise, lam, kyllinger og kalkuner der bliver trukket – ja, sågar laks kan trækkes
1 nakkesteg/nakkekam/nakkefillet af gris. 1 portion saltlage (du kan nok nøjes med en halv. 1 nakkesteg/nakkekam/nakkefillet af gris. 1 portion saltlage (du kan nok nøjes med en halv
Skær nakkenkammen istrimler. Skyl chilien, fjern stilk og kerner og hak den fint. Bland kødet med presset hvidløg, chili, limeskal og limesaft samt lidtolie og lad det marinereri et par timer
Man kan bruge flere udskæringertil flæskesteg, mange vil nok bruge en svinekam / kamsteg, men jeg foretrækker at bruge nakkekam, der har lidt mere marmorering og giver mere smag, samt hjælper til at stegen ikkebliver tør