Jeg har et lidt mærkeligt forhold til pebernødder. Jeg elsker at julebage, og pebernødder bliver da også bagt hvert år, men det er rent og skær kun, fordi det er tradition
Mens kødet brunes, hakkes løgnene, som tilsættes når alt kødet er brunet. Har virkelig gået og haft lyst til en rigtig gryderet, så igår eftermiddags fik jeg gang i kødgryderne
Ligesom kringlen til de kommende gæster, og så lidt fordi jeg simpelthen bare ELSKER æbleskiver. På samme måde som jeg griber ud efter min lillesøsters arm når vi krydser en gade sammen
Jeg er fan af denne marokkanske gryderet. Gryderetten er egentlig forholdvis nem at lave, og du vil sagtens kunne bruge de grøntsager, du har i køleskabet
Jeg kan spise kikærter hverdagSom humus, i salat, i kødretter og nu også som erstatning for usunde snacksHar du lyst til at forsøge kommer opskriften her
Der er jo som regel en grund til, at noget bliver en klassiker. Vores stykke nakkekam var med svær. Er dit stykke ikke med svær, så lad være med at skære baconskiverne i tern – læg dem over stegen som til forloren hare i stedet for
Rør/pisk ved lav hastighed sukker, farin og smør sammen til en ensartet masse. Tilsæt æg og pisk igen. Bland mel, bagepulver, natron og salt sammen i en anden skål
Den er mild og rund i såvel smag som konsistens. Nu bor jeg jo ikke lige i nærheden af en Spinneys længere, så jeg har prøvet mig frem til min egen version af en Spinneys-hummus og synes at denne gør jobbet, som min absolut favorithummus
Voila – som de siger på de kanter. Crepes. Crepes. Alle vegne lokker sjove skilte ind i cafeer, hvor le chef står og laver de helt friske crepes på en stor rund varmeplade
Hos oss så innledes alltid julens bakst med serinakaker og pepperkaker. Serinakaker fordi de er så enkle, pepperkaker fordi vi alltid skal driste oss til å lage pepperkakehuset litt finere enn i fjor
Der er masser af farver i dagens gryderet, lige noget som passer til en kold vinterdag. Selleri og gulerødder er gode gamle danske rodfrugter, som kan bruges til mange ting
Der er bare noget magtisk, ja helt fantastisk ved at komme ud i haven og hive sine egne rabarber op af jorden og lave en dejlig portion rabarbergrød som mormor lavede den
Her er der blevet brugt et lækkert stykke kød som ikke skal have så meget før det er mørt. Der må noget varmt til så jeg foreslår en hot pot gryderet, der giver varme og vitaminer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.