-. -. -. -. -. D. a. g. e. n. i. d. h. r. s. t. å. p. m. o. j. k. J. f. b. l. u. ,. y. v. O. æ. ). ø. V. C. M. H. ½. U. P. 1. (. 2. 4. 0. c. R. 3. L. ü. S. B. Y. E. w. F. T. 5. N. 9. 7. 8. I. K. 6. /. A. ) g
-. P. u. l. e. d. p. o. r. k. b. g. s. n. f. a. m. i. v. t. å. æ. D. R. '. U. S. A. ,. V. h. c. ". ø. 1. 0. j. w. O. J. y. I. M. 2. x. N. B. (. 4. ). 5. /. G. E. 9. T. C. &. 3
Jeg lavede pulled pork til frokostgæster, så det passede med at jeg satte stegen i ovnen inden jeg gik i seng dagen før, og så stod stegen i ovnen natten over og hyggede sig - forestil jer hvilken skøn duft der var i hele huset da vi stod op næste dag
Selve kødet blev som sædvanligt lavet med krydderi-blandingen "Cajun" fra Urtekram, som nakkefileten blev gnubbet med et døgns tid før den skulle i ovnen
Pulled pork burger – Pulled pork er vel nok den mest møre og saftige måde at få svinekød på. Pulled pork hedder pulled pork fordi kødet er så mørt at det bliver trukket (pulled) fra hinanden med et par gafler
AMAZING - GRUND - RUB. Når det er gjort, rulles nakkestegen ind i vita wrap og ligges til at trække på køl i minimum 3 timer - helst natten over. Steg den nu i minimum 12 timer ved 100-110grader - kernetemperaturen skal være 100grader når den er færdig. Og hvis man er en meget ferm grill-mester, kan man ryge i alle 12 timer, det havde vi dog ikke udstyr til. Derefter tages den ud og trækker i 10-15 min, hvorefter man tager 2 gafler og trækker kødet fra hinanden til mundrette stykker
PULLED PORK I WRAPS MED COLESLAW. Forrige weekend lavede vi pulled pork af et godt stykke gris i form af en nakkefilet og det blev serveret i nogle wraps med en lækker sprød coleslaw
Pulled pork har vi lavet mange gange på grill eller i ovn – men denne gang har vi snydt. Det skulle være lidt hurtig aftensmad – så jeg ville prøvekøre Tulips udgave af pulled pork
Pulled pork behøver ikke at tage 12 timer , man kan sagtens lave det på den halve tid. Pulled pork behøver ikke at tage 12 timer , man kan sagtens lave det på den halve tid
Indtil for et par måneder siden var pulled pork fuldstændig ukendt for mig. Pulled pork er i bund og grund et godt stykke nakkefilet, som efter at være blevet gnubbet ind i [
-. -. S. e. l. v. o. m. p. u. d. r. k. t. i. s. æ. n. j. g. ,. h. f. å. O. a. b. ø. I. 2. L. 1. 3. 0. w. y. (. ). R. 5. c. D. K. G. V. N. A. 8. T. B. 4
-. -. D. e. r. s. t. a. d. i. g. m. n. k. ,. h. p. u. l. o. y. j. v. ø. å. f. O. æ. L. B. J. b. c. w. q. P. 8. I. 1. 7. 5. 0. 2. F. 3. 4. T. S. H. /. V. 6
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.