Idissetider hvor stort set alt kød skal langtidstilberedes og trækkes fra hinanden, har jeg forsøgt at lave en lidt mere fedtfattigversion af den velkendte pulledpork
En ny version af pulledpork. Krydr nakkefileten med salt og peber og kom i en stegeso, gryde med låg (der kan gå i ovnen) eller lignende sammen med løg, hvidløg og vand
Det må være tidtil at lave en gang pulledporkistegesoen, som passer sig selv hele dagen. Så er endnu en sprød madplan klar til ugen (kun lidtforsinket)
Jeg har længe gerne villet lave pulledporktilsandwich eller tortillas eller lignende, men har også syntes at projektet lød lidtuoverskueligt når kødet skulle stå i ovnen hele dagen (jeg er sådan en, der ikke kan holde ud at siddeindenfor en hel dag
Kødet ud og placeres i et ovnfast fad, der stikkes et stegetermometer i og stegen tildækkes med bagepapir og staniol, alternativt kan en stegeso bruges
Sæt i køleskab istegesoenindtil den skal brunes, og steges færdig. Så nærmede Superbowl sig og vi havde gået lidt og kigget på forskelligeopskrifter på pulledpork
Så fik kødet lov til at trække i egen saft (det fra stegesoen som lige var siet og kogt igennem). Jeg lavede en test af pulledpork burger onsdag (tilmin mands rigtige fødselsdags dag) Og nu er morgendagens grisi ovnen (til fødselsdags gæsterne)
Hæld halvdelen i en stor stegegryde/stegeso, og læg nakkefileteni. Så blev det min tur til at få afprøvet pulledpork, hvilket jeg først for nyligt har smagt (ja, jeg er temmelig meget bagud i madtrenden, i know