Kyllingebrystfilet. Jeg kan ikke huske om jeg har sagt det før men det kan ikkesiges for tit, jeg elsker Indisk mad, de er simpelthenfantastisketil at bruge krydderieri deres mad dog uden det nødvendigvisbliver så stærkt at man ikke kan spise det
kyllingebrystfilet. Byg lasagnen op i et ovnfast fad ved at lægge et lag lasagneplader, et lag fyld, endnu et lag lasagneplader, endnu et lag fyld og afslut med revet ost
Olivenolie, salt go sort peber. Tag kyllingebrysterne ud af pakken og krydr med salt og peber. Skyl grøntsagerene, skræl sellerien og skær den i tern, skær løg i tynde skiver, pluk persillen og del grønkålen imindre stykker
Læg det i et fad. Her er den klassiske bagekartoffel skiftet ud med sød kartoffel. Som navnet antyder, er den noget sødere end almindelige kartofler, som den misvisende ofte sammenlignes med
i ovn Kyllingebrystfiletmarineret med citron og rosmarin og stegt på panden. Vrid stokken af portobellosvampene og læg de store svampehoveder i et letsmurt, ovnfast fad med den åbne side opad
Vendes ud iildfastfad og lægges i nogenlunde ensartet lag. Ja i dag stod aftensmaden på kyllingebryst med ost og parmaskinke/serranoskinke med dertilhørende hjemmelavet whiskeysauce og krydderkartofler lavet i ovn
Fordel salaten på et fad og kom kyllingetern over. Skær kødet i tern ca. Varm olien op på en pande. Vend rundt i det under stegningen Tag kødet fra panden