Koteletter i fad fløde opskrifter

Koteletter i fad med bacon, fløde og champignons

Svitskoteletterne på en brændvarm pande ilidt smør, læg dem derefter i et ildfastfad. Så blev det tidtil en absolut klassiker, og jeg må sige den holder endnu Tricket (hvis der er sådan et) er at lave en kanon tomatsauce som hældes over koteletterne
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Hæld de flåede tomater, fløde og champignonskiveri panden, bring det i kog under omrøring, lad det simre et par minutter, smag til med salt og peber, og hæld det herefter over koteletterne
Koteletter i fad

Koteletter i fad

De steges til al væske er fordampet, hvorefter tomater, peberfrugt, fløde og div. Koteletterifad er ikke noget jeg har spist meget af imitliv, da det sådan set vistaldrig er blevet serveret imit barndomshjem
Koteletter i fad ( rigtig mormor mad )

Koteletter i fad ( rigtig mormor mad )

skær løg og hvidløgi små tern og brun dem af i en gryde med lidt smør, tilsætpaprika, de flåede tomater og tomatpureen og lad det lige varme op, tag gryden af varmen og blend det hele til en tyk sovse med stavblenderen, tilsætfløden
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Tilsæthvidløg og paprika og derefter koteletter, bacon (som lige skal skæres i små stykker inden) hakkede tomater og fløde
Koteletter i fad (sommerudgave med spidskål)

Koteletter i fad (sommerudgave med spidskål)

Resten af kålet kommes ovenpå koteletterne og øverst kommes flødeblandingen. Menuen blev derfor til et sommerfad med spidskål, løg og den obligatoriskemadlavningsfløde

Koteletter i fad

½ literfløde. Hæld de hakkede tomater, tomatpuréen og fløden ved, og rør godt og kog op. Koteletterifad kender vivist alle – denne her er en klassiker herhjemme, vi får den med jævne mellemrum
Ovnbagte Nakkekoteletter

Ovnbagte Nakkekoteletter

Det var en menneskealder siden jeg havde fået koteletterifad og det smagte endnu bedre end jeg huskede det
Fyldt svinekotelet italian style

Fyldt svinekotelet italian style

Koteletterne brunes godt på begge sider, og ligges bagefter over i det ovnfaste fad. Jeg havde købt et par svinekoteletter med skaft og de var bestemt ikketil den lillekleineside
Koteletter i fad - gæstemad

Koteletter i fad - gæstemad

Fløden og mælken tilsættes og det koger op i et par minutter. Hæld blandningen over koteletterne og stilfadeti ovnen i ca
Koteletter i nyt fad

Koteletter i nyt fad

Hvis sovsen er størknet fuldstændigt kan der tilsætteslidtfløde/mælkinden det opvarmes igen. Jeg har en standardopskriftkoteletterifad, som jeg oftest bruger, men nogle gange skal der ændres lidt
Koteletter i fad med pepperoni

Koteletter i fad med pepperoni

Fløde, mælk og hønseboullion og peber blandes og hældes over koteletterne. Det her er en variation over den traditionelle ret - koteletterifad