Skift mørbraden ud med strimler af kyllingebrystfilet eller oksekød. Paprikagryde er vel i bund og grund det samme som mørbradgryde – hvis der altså er mørbrad i – men det beviser jo bare, at det er en vellidt ret, for kært barn har som bekendt mange navne
3-4 personerINGREDIENSER400-500 g kyllingebrystfilet, hakket i små stykker eller 600 g kyllingevinger, hele - eller noget helt tredje1½ tsk majsstivelse2 spsk sojasovs2 spsk hoisinsauce2 spsk honning1 spsk riseddike (evt
125 g kyllingebrystfilet. Efteråret er suppetid og heldigvis er der rigtig mange. muligheder. I dag er der opskrift på en asiatisk inspireret suppe med kylling,
Kyllingebrystfilet. Jeg kan ikke huske om jeg har sagt det før men det kan ikke siges for tit, jeg elsker Indisk mad, de er simpelthen fantastiske til at bruge krydderier i deres mad dog uden det nødvendigvis bliver så stærkt at man ikke kan spise det
Pumpet kyllingebrystfilet. I opskriften her bruger jeg fersk kyllingebrystfilet. Når du køber kyllingebrystfilet, så vælg noget, der ikke er tilsat lage
Steg kyllingebrystfileterne i smør eller olie, så de er gennemstegte. 500 g kyllingebrystfilet. Ramen er en japansk suppe med kød og æg og grøntsager, ja, alle mulige skønne råvarer
Kyllingerester her svarende til en stor kyllingebrystfilet. Efter det gode sommervejr er kommet tilbage, så blev det til at der skulle grilles nogle kyllinger på roterende spyd