i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. F. r. d. a. g. e. k. n. o. t. v. æ. l. ,. h. m. s. M. b. å. f. u. c. ø. x. H. p. J. O. A. G. K. y. R. é. 2. 5. 0. 1. S. L. 3. 4
Opskrift. fiskesovs, forårsløg, hvidløg, ingefær, kylling, østerssovs ca. Du kan også med fordel putte ingefæreni blød efter tilberedelsen for at tage lidt af den skarpe smag og så gør det ingefæren mere blød og lækker
Bagekartofler i mundgode stykker Gullerødder i mundgode stykker Olie Salt Peber Knust hvidløgPaprikaKyllingkyllingelår eller evt brystben Vend kartofler og gullerødder godt sammen medolie , salt , peber ,hvidløg og paprika
Halver kyllingen, hvis det er en hel kylling der skal tilberedes, og skær den op i passende stykker. Krydr med salt og peber og lad det stå på køl iminimum en halv timestid, gerne længere
Både fordi det igen sparer opvask, men også fordi du får al smag med. Kyllingifad – opskrift. En af de gode ting ved kyllingifad – i hvert fald denne variant – er, at alt kastes i samme fad, gryde eller stegeso og tilberedes
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.