Koteletter med spidskål opskrifter

Koteletter med sommergrønt

Koteletter med sommergrønt

spidskål eller savoykål. Steg svinekoteletterne på en pande i varm olie i ca. 600 gr svinekoteletter u/ben
Stuvet spidskål

Stuvet spidskål

Stuvet spidskål smager godt til de nylavede dunser eller andre farsretter, stegt flæsk, hamburgerryg eller skinke eller koteletter
Svinekoteletter med Spidskål i Rygeostcreme

Svinekoteletter med Spidskål i Rygeostcreme

Server spidskålenmedsvinekoteletter og f. Krydr koteletternemed salt og peber og steg dem i olie. Spidskål får en meget sommerlig smag, når det røres op med rygeost og saltede mandler
Rød coleslaw

Rød coleslaw

Spis coleslawen som tilbehør til pulled pork, koteletter eller grillkød. Den blev serveret til en medister i baconsvøb, og det friskede retten gevaldigt op
Ugens madplan uge 24

Ugens madplan uge 24

Jeg har lammekoteletter i fryseren, som bliver serveret med tomatsalat, avoziki, og dampet spidskålmed hvidløgssmør
Kvik Onepot med lam/gris

Kvik Onepot med lam/gris

Skær koteletterne i tern, krydr med salt og peber og brun det godt i olivenolie i en stor varm gryde
Quinoasalat med grape, morbær og valnødder

Quinoasalat med grape, morbær og valnødder

Til de grillede koteletter lavede jeg denne salat sammen med kartoffelbåde. Vi har lige fået leveret nogle lækre tykke koteletter fra det økologisk landbrug ” Johannesminde”
Koteletter i fad - Thai style

Koteletter i fad - Thai style

Brun koteletterne af på en pande med lidt olie. ½ spidskål i tynde strimler. Tag koteletterne ud og hæld grøntsagsblandingen over kødet
Koteletter med kålslaw i salviedressing

Koteletter med kålslaw i salviedressing

indeholder masser af c-vitamin til at forebygge vinterens risici for forkølelser og endelig medvirker kål også til at styrke knoglerne, da især de grønne kål indeholder en del kalk
Fantastisk grillmarinade – nakkekoteletter med spidskål

Fantastisk grillmarinade – nakkekoteletter med spidskål

Til retten her havde jeg min far og farbror på besøg og da det ikke var grillvejr, lavede jeg derfor et stort fad medspidskål, rødløg og seks kæmpe koteletter samt råkost som tilbehør – denne kom dog ikke med på billedet