D. e. t. r. s. ø. n. d. a. g. ,. o. h. v. æ. k. w. m. f. i. J. l. u. b. ". -. I. p. j. F. y. å. O. c. H. M. U. R. S. T. G. /. K. (. 4. ). &. 5. 0. 1. 2. 6. B. Æ. r g
D. e. t. r. s. ø. n. d. a. g. ,. o. i. l. p. æ. k. m. u. I. f. h. N. b. v. å. j. T. K. 2. y. -. O. c. E. M. 1. A. w. (. 4. ). &. F. 5. 0. 7. G. 3. q. ½. L. S. C. H. B. R. t g
D. e. t. r. o. s. d. a. g. w. k. n. m. i. l. p. æ. M. u. ,. f. å. v. ø. j. b. -. S. h. O. c. E. F. H. R. y. L. I. (. B. 4. ). K. &. 2. 3. 0. G. 1. 5. ½. 8. %. C. Æ. l g
Som lovet efter weekendens noget "tunge" menuforslag, er forslagtil denne uges middagsretter lette og sunde - men det er jo ikke ensbetydende med, at det ikke kan smage godt, også rigtigt godt
Resultatet af både kageprojekt og maden skal nok blive beskrevet her på bloggen, og forhåbentligweekendensmiddage bliver så gode, at de kvalificerer sig til at komme med her på bloggen næste weekend
Således er forslagenetil denne weekends middage inspireret af vores erfaringer fra forrige weekend. Forrige weekend havde vi besøg fra Danmark, og hele weekenden bød på super lækker mad
Undervejs sker der altid et eller andet uforudsigeligt, uventet eller en god ide opstår, så vi når stort set aldrig frem til det samme resultat som i opskriftbogen
I alle tilfælde har vi fået masser af god mad i denne weekend, og vi formåede at lave den bedste lammeret, jeg endnu har fået i år - hvor lam og tilbehør gik op i en højere enhed
For år tilbage kunne jeg sagtens handle ind i blinde og ende med at smide både broccoli, champignon og dets lige ud, som jeg havde glemt (rettere sagt nedprioriteret) at bruge i ugens løb
E. n. y. u. g. e. v. t. r. ,. o. s. k. i. a. 1. d. c. m. b. D. å. l. ". f. j. L. h. æ. I. w. p. H. J. ø. M. U. ü. (. ). O. S. -. V. B. T. K. /. C. 4. &. F. 2. 3. 6. 7. 5. 8. 0. P. Æ. r g
Så er det snart weekend og tid til at forkæle ganen, sig selv og sine nærmeste. Med Mortens aften på lørdag er der en rigtig god undskyldning for at forkæle smagsløgene lidt ekstra
Alle retter lavede jeg også selv for første gang i den forgangneuge - og de blev alle godkendt til UG+, hvilket betyder, at de har kvalificeret sig til at indgå i madplanen på denne blog
E. n. s. k. ø. ,. o. l. r. i. g. m. e. å. b. t. w. d. v. a. F. N. u. j. D. æ. f. h. /. p. W. y. H. U. V. S. c. M. L. T. G. O. Æ. K. I. (. 4. ). &. 1. 6. 0. -. 8. 2. ½. é. 5. B. R. A. l l
E. n. y. u. g. e. v. t. r. ,. o. d. b. l. i. m. a. s. f. æ. k. T. å. p. H. N. (. j. h. U. '. ). J. ø. c. D. M. -. I. 3. S. K. O. 4. &. 8. 1. F. 0. 2. 5. P. V. R. B. A. r g
S. å. e. r. u. g. n. s. m. a. d. p. l. ,. i. k. ø. b. t. o. f. -. v. H. j. P. C. '. I. æ. h. D. ". E. F. A. T. M. y. O. R. K. c. (. 4. ). &. 2. 8. G. 1. B. Æ. p g
Det er altid hyggeligt at spise tapas, og da der efterhånden er flere der har spurgt mig om inspirationtil hvilke retter, man kan sætte på tapasbordet, kommer her et par forslag
Denne gang blev det til en pizza udgave. Forskellen på æggemuffins og pizzamuffins er (her på bloggen ihvertfald) at der er mel i pizzamuffins og æggemuffins består udelukkende af æg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.