Koteletter opskrifter

Koteletter i fad

Koteletter i fad

Den eneste rigtige måde at servere koteletter på. Men koteletter kan godt gå hen at blive en lidt sej og tør oplevelse – sådan lidt hen ad gulvbrædder eller seletøj
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Koteletter i fad er ikke noget jeg har spist meget af i mit liv, da det sådan set vist aldrig er blevet serveret i mit barndomshjem

Koteletter i fad med bacon, fløde og champignons

Så blev det tid til en absolut klassiker, og jeg må sige den holder endnu Tricket (hvis der er sådan et) er at lave en kanon tomatsauce som hældes over koteletterne
Koteletter i fad ( rigtig mormor mad )

Koteletter i fad ( rigtig mormor mad )

Denne ret minder mig om sommerhus med min farmor, så her er min version af koteletter i fad. 6-8 koteletter. Tænd oven på 200 grader, find stegepanden frem og giv den en god klat smør, lad smørret blive gyldent og brun koteletterne af ca 1 min. Imens laves tilbehør, ris og stegte grønsager - dejlig nem mad 6-8 koteletter
Koteletter i fad med kokosmælk

Koteletter i fad med kokosmælk

Krydr koteletterne med halvdelen af karry, salt og peber. olivenolie på en pande og brun koteletterne godt på begge sider
Koteletter i fad med hjemmebagt hvidløgsflute

Koteletter i fad med hjemmebagt hvidløgsflute

D. e. t. r. n. ,. d. k. a. v. æ. i. g. l. o. h. f. s. J. å. p. m. u. b. P. j. ø. ). H. V. -. L. K. (. 2. 4. 5. 3. 1. c. 9. %. û. S. R. B. y. T. M. 0. 6. N. A. C. '. Ø. /. w
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Krydr koteletterne med salt og peber, kom nu smør på panden og steg koteletterne et halvt til et helt minuts tid på begge sider
Møre koteletter i Rømertopf – koteletter i rød flødesauce

Møre koteletter i Rømertopf – koteletter i rød flødesauce

Svinekoteletter kan også bruges). Koteletterneer rigeligt fede i sig selv). 12-14 nakkekoteletter (skåret af en hel nakkefilet. 1Skær en hel nakkefilet til koteletter (det er langt det billigste at købe en hel nakkefilet). 1Koteletterne steges herefter på en pande (ikke i særligt meget fedtstof. 1Imens koteletterne steges, finthakkes 6 løg, forårsløg (hvis du har) og en potte persille. 1Når koteletterne er færdigstegte, koges panden af med lidt vand. 1Den flydende blanding hældes i Römertopfen og koteletterne lægges i lag ovenpå
Koteletter i fad med kokosmælk

Koteletter i fad med kokosmælk

Krydr koteletterne med halvdelen af karryen, salt og peber. Varm halvdelen af olien på en pande og brun koteletterne godt på begge sider
Koteletter og Porrer i Fad

Koteletter og Porrer i Fad

Koteletter i fad er normalt noget med tomatflødesauce og champignoner, men i denne version er koteletterne i fad med porre og mornaysauce
Koteletter med Paprika og Champignonsauce

Koteletter med Paprika og Champignonsauce

Denne ret er et fint og noget hurtigere alternativ til koteletter i fad. Krydr koteletterne med paprika, salt og peber og brun dem godt i olie på begge sider
Koteletter i hollandaise-porresauce

Koteletter i hollandaise-porresauce

Krydr koteletterne med salt/peber og steg dem i en klat smør. Hæld saucen over koteletterne og sæt panden på bordet