Vi er derfor helt vilde med at lave vores egne indiskeretter, som smager af så ufattelig meget og tilfredsstiller alle vores indiske cravings Disse to er nogle af vores absolute ynglings
Retten kræver en del tørre og friske krydderier, men har du først indkøbt dem, så er du godt sat op til at lave skønne indiske og pakistanske retter resten af efteråret og vinteren med
mangopulver gør dig godt rustet til at møde et stort antal retter i det indiske køkken. Her serveres kikærternemed ris, men du kan også servere med en form for indisk brød
Du kan også servere mangochutney, raita** og naanbrød til, som er klassisk til indiskeretter. Jeg er ret vild med indisk mad, og det her er en af klassikerne, som altid kan fås hos indiske restauranter og indiske take-away
Server med andre Indiskeretter. Dhal er faktisk et grundnæringsmiddel i Indien, så hvorfor er dhal så sjældent at finde på menuen på de indiske restauranter herhjemme
JEG SYNES VI skal blive lidt i det indiske hjørne. Jeg elsker efterår, da jeg elsker varme, krydret og stærke retter, der straks fylder kroppen op med tilfredshed