Hvis du ikke er kommet i gang med at spisekikærter endnu, ja så har du noget godt i vente. lavt kalorieindhold, mange fibre, godt medproteiner, A-vitamin, D-vitaminog folat er nogle af kikærtens sunde egenskaber
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. S. u. p. e. r. l. æ. k. t. s. a. m. n. d. y. o. g. b. v. f. -. ). 2. 1. ø. h. å. ½. 4
Tag en stegeso, og bland karry-løgblandingen sammen med kødet og ½ liter vand. Skær kødet i stykker og put det i en skål sammen med en blanding af rødvinseddike, salt ogolie
Hak spinatbladeneogtilsæt dem sammen medkikærterog sojafars. Jeg har ikkenogetimod at spise det samme to dage i træk, men for variationen kan denne ret jo spisesmedris den ene dag ogmed pasta den anden dag
Du kan også sagtens lave en vegetariskversionmed græskar eller kikærter. Kombinationen af den milde smag af karry sammen med den cremede kokosmælk og et lille spark fra ingefær – mums
Friskspinat skal lige vaskes godt oggrundigt, der kan side godt medskidt på bladene. Imens skæres ingefæroghvidløgimindre stykker og blendes med en stavblender
Mos groft de varme kikærtermed en gaffel, så der både er hele og mosede kikærterog server dem medkyllingenikarryenog drys medpersilleligeinden der serveres
Bryder du digikke om alt for stærk mad, eller er der små børn der skal spisemed, kan du justere styrken ved at komme færre hvidløg, mindrechiliogselvfølgeligmindrekarryi
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Spinat er fyldt medvitaminer, mineralerogantioxidanter, og er derfor godt at spise hver dag. Den er virkelig nem at lave og smager sødt ogdejligtsamtidigmed at den er super sund
Men allerførst denne cremede pastaret medkylling, svampe, friskspinatog soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignonog de lækre soltørrede tomater
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.