Flutes med fuldkornshvedemel opskrifter

Flutes med surdej

Flutes med surdej

Få mere smag i dine brød med lidt surdej og længere hævetider. Hæld dejen ud på et meldækket bord og pas på med at slå og trække for meget i det for så mister det noget af sin luft
Fødselsdagsboller

Fødselsdagsboller

Jeg lavede også et par fødselsdagsbrød som jeg kunne skære i skiver som flutes. Det er en opskrift jeg bruger igen og igen og jeg må jo indrømme at det ikke kun er til fødselsdage jeg disker på med de her boller
Lækre grov flute med gods i

Lækre grov flute med gods i

Da vi jo som bekendt kommer fra Bornholm så mente jeg det nemmeste var at bage mit berømte chilibrød (det blev efterspurgt fra alle deltagere), så det skulle med
Løgfoccacia m. hytteost

Løgfoccacia m. hytteost

- og med både forårsløg og rødløg Ja ja, der skal naturligvis ikke mangle noget, og da der var både forårsløg og rødløg på lager, så skulle det da udnyttes
Det Nye Brød fra HTH

Det Nye Brød fra HTH

Næste dag, hældes dejen ud på et bord med mel og dejen skæres ud med en kniv eller en spartel, til boller som placeres på en bageplade eller meget ferne en flutes bageplade der er perforeret
Flutes

Flutes

Derefter skar jeg med en skarp kniv en hvert flutes fra ende til ende. Vælt dejen ud på et stykke bagepapir drysset med mel
Hjemmebagte Grov Flutes

Hjemmebagte Grov Flutes

I dag har jeg bagte disse rigtig gode grov flutesmed grahamsmel. Lækker kvalitet med en god smag. Grahamsmel er finere end fuldkornshvedemel, og grovere end almindeligt hvedemel
Fuldkornsflutes

Fuldkornsflutes

Flutene ridses og drysses med grahamsmel. Et meget lækkert, sprødt og luftigt fuldkornsflutes der egner sig godt som tilbehør til f

Miniflutes / Kuvertbrød - grove

Skær et snit på langs, pensl med vand el. Miniflutes / kuvertbrød til buffet, frokost, brunch el. mælk, og drys over med lidt fuldkornsmel

Grov flutes

Smuldr gæren, og rør den sammen med vand i en skål. Vi lavede nogle lækre flutes til vores suppe i søndags

Grove flutes

60 g Grahamsmel, fuldkornshvedemel. 50 g Bagegær. 1 tsk. Sukker (melis). 1 dl Ymer naturel. 1,5 tsk. Salt, groft