Få mere smag i dine brød med lidt surdej og længere hævetider. Hæld dejen ud på et meldækket bord og pas på med at slå og trække for meget i det for så mister det noget af sin luft
Jeg lavede også et par fødselsdagsbrød som jeg kunne skære i skiver som flutes. Det er en opskrift jeg bruger igen og igen og jeg må jo indrømme at det ikke kun er til fødselsdage jeg disker på med de her boller
Da vi jo som bekendt kommer fra Bornholm så mente jeg det nemmeste var at bage mit berømte chilibrød (det blev efterspurgt fra alle deltagere), så det skulle med
- og med både forårsløg og rødløg Ja ja, der skal naturligvis ikke mangle noget, og da der var både forårsløg og rødløg på lager, så skulle det da udnyttes
Næste dag, hældes dejen ud på et bord med mel og dejen skæres ud med en kniv eller en spartel, til boller som placeres på en bageplade eller meget ferne en flutes bageplade der er perforeret
I dag har jeg bagte disse rigtig gode grov flutesmed grahamsmel. Lækker kvalitet med en god smag. Grahamsmel er finere end fuldkornshvedemel, og grovere end almindeligt hvedemel