Boller med fuldkornshvedemel opskrifter

Grove boller med oliven, oregano og soltørrede tomater

Grove boller med oliven, oregano og soltørrede tomater

Jeg er vild med oliven, men jeg ville gerne prøve at lave noget andet end (den lækre) men mere åbenlyse tapenade og kom derfor på ideen om at vende dem i nogle grove og super nemme, æltefri og koldhævede boller sammen med oregano og soltørrede tomater
Luksus boller med ølandshvede

Luksus boller med ølandshvede

*Almindelig fuldkornshvedemel kan også bruges. Dæk bollerne til med et rent viskestykke og lad dem efterhæve i en halv times tid
Boller af rugbrødsrester

Boller af rugbrødsrester

pensle bollernemed mælk inden bagningen og drysse sesamfrø på. De tre skiver rugbrød skæres i mindre tern, kommes i en beholder med låg, som fyldes op med vand og kommes i køleskabet natten over
Luftige boller

Luftige boller

olie 100 g fuldkornshvedemel 600 g hvedemel. Ingredienser 3 dl
Lækre luftige boller

Lækre luftige boller

OPSKRIFT PÅ LÆKRE LYSE OG LUFTIGE BOLLERMED FULDKORN OG ØLANDSHVEDE. Hun har puttet alle ingredienserne i og hjulpet med at ælte og trille
Sund koldhævede boller :)

Sund koldhævede boller :)

Dejen skal være så lind at du kan nemt kan røre rundt i den med en grydeske. Jeg har i de sidste par uger bagt koldhævede boller hver dag
Koldhævede gulerodsboller

Koldhævede gulerodsboller

De skal ikke æltes, så der kommer hverken melklister på køkkenbord eller hænder, og derfor er der minimalt med oprydning
Grove pølsehorn

Grove pølsehorn

Jeg har her lavet dem i en grov udgave med en masse fuldkorn, så de mætter dejligt og bidrager med kostfibre
Lækre bløde fuldkornsboller

Lækre bløde fuldkornsboller

I formiddags, mens Esther tog en middagslur, bagte jeg disse lækre bløde fuldkornsboller som fungere rigtig godt som en morgenbolle med ost og marmelade, men bestemt også som en sandwichbolle i madpakken
Grovboller med Æble

Grovboller med Æble

fuldkornshvedemel. Bløde og lækre grovbollermed en sødlig smag fra æbler, som er helt i sæson nu. Rør gæren ud i vand og tilsæt salt og fuldkornshvedemel
Opskrift på Grovboller

Opskrift på Grovboller

Det er hurtigt lavede grovboller, fordi de laves med gær og ikke surdej. Start med at blande vand, gær, salt og honning
ITALIENSKE CAFE BURGERBOLLER

ITALIENSKE CAFE BURGERBOLLER

Burgerbollermed durum og italiensk fuldkornshvedemel. Drys bollernemed lidt durummel og bag i ca. Rør durum og fuldkornshvedemel i
Bryggerboller

Bryggerboller

Grovbollermed surdej, øl og malt. Jeg har lavet masser af brød med malt og jeg tror aldrig jeg bliver træt af den dejlige let bitre smag man får fra brændt maltmel
Fødselsdagsboller

Fødselsdagsboller

Det er en opskrift jeg bruger igen og igen og jeg må jo indrømme at det ikke kun er til fødselsdage jeg disker på med de her boller
Grøntsagsboller

Grøntsagsboller

Bollerne her er bagt medfuldkornshvedemel, gulerødder og squash. De smager dejligt og kan sagtens spises med marmelade eller ost til morgenmad, og samtidig er de fulde af sunde grøntsager
Fiberboller

Fiberboller

Grovbollermed fibre og surdej. Hvis du ikke kan finde en fiberblanding, kan du også blande en selv med forskellige frø, kerner og flager
Koldhævede skagenslapper

Koldhævede skagenslapper

Drys et tykt lag solsikkekerner ud på bordet og dyp/pres bollernes bund ned i solsikkekernerne, hvorefter de ligges på en bageplade med bagepapir