Jeg er vild med oliven, men jeg ville gerne prøve at lave noget andet end (den lækre) men mere åbenlyse tapenade og kom derfor på ideen om at vende dem i nogle grove og super nemme, æltefri og koldhævede boller sammen med oregano og soltørrede tomater
pensle bollernemed mælk inden bagningen og drysse sesamfrø på. De tre skiver rugbrød skæres i mindre tern, kommes i en beholder med låg, som fyldes op med vand og kommes i køleskabet natten over
I formiddags, mens Esther tog en middagslur, bagte jeg disse lækre bløde fuldkornsboller som fungere rigtig godt som en morgenbolle med ost og marmelade, men bestemt også som en sandwichbolle i madpakken
fuldkornshvedemel. Bløde og lækre grovbollermed en sødlig smag fra æbler, som er helt i sæson nu. Rør gæren ud i vand og tilsæt salt og fuldkornshvedemel
Grovbollermed surdej, øl og malt. Jeg har lavet masser af brød med malt og jeg tror aldrig jeg bliver træt af den dejlige let bitre smag man får fra brændt maltmel
Bollerne her er bagt medfuldkornshvedemel, gulerødder og squash. De smager dejligt og kan sagtens spises med marmelade eller ost til morgenmad, og samtidig er de fulde af sunde grøntsager