200 g grahamsmel (fuldkornshvedemel). 200 g grahamsmel (fuldkornshvedemel). Bløde og saftige gulerodsboller, der er nemme at lave og ikke skal æltes – hvis det lyder godt, så prøv disse boller
75 g fuldkornshvedemel. Skal du have en nem og smagfuld aftensmad, så er tærte altid en god løsning. Det gode ved tærte er også, at det smager næsten lige så godt koldt, så resten kan du bare tage med på madpakken dagen efter
1 dl fuldkornshvedemel. 1 dl fuldkornshvedemel. Efter at have været ude at løbe her til morgen - hvilket btw var crazy overraskende hårdt - kom jeg i tanke om vafler
50 g fuldkornshvedemel. 50 g fuldkornshvedemel. "Sommer og sødt brød". Puuuuuuuha, det er varmt i lille Danmark for tiden, men selv det holder ikke bagerlysten tilbage
Bollerne her er bagt med fuldkornshvedemel, gulerødder og squash. fuldkornshvedemel. Rør gæren ud i lunkent vand og tilsæt yoghurt, olie, salt, fuldkornshvedemel, gulerødder og squash
5 dl ølands fuldkornshvedemel. I formiddags, mens Esther tog en middagslur, bagte jeg disse lækre bløde fuldkornsboller som fungere rigtig godt som en morgenbolle med ost og marmelade, men bestemt også som en sandwichbolle i madpakken
Kom olie i blandingen og rør fuldkornshvedemel i. 6 spsk fuldkornshvedemel. 6 spsk fuldkornshvedemel. KUNNE DER VÆRE NOGET MERE RIGTIGT END SKAGENSLAPPER I SKAGEN