Steg spidskålet på en stor pande med olivenolie ved høj varme i et par minutter og tilsæt så æbleeddike og lidt salt og steg videre i et par minutter, så spidskålet er lunt men stadig har bid
Varm. Hæld bouillon på og varm. Nicoline Olsen og jeg har lavet denne skønne ret til Landbrug og Fødevarer, for der skal jo god mad til, så vi ikke falder om med gløggpels på tungen
Når du skal grille fisken, skal du sørge for, at grillen er supervarm. Spidskålssalat. Dup skindsiden tør og grill på direkte varme med skindsiden nedad - grill indtil det er lige før, skindet bliver sort - sæt låg på grillen i 30-40 sekunder - så er fisken færdig
Mine fyldte søde kartofler er mexicansk inspirerede og blandt andet fyldt med majs, peberfrugt, bønner, koriander og varme krydderier, og så toppes de med revet ost, inden de skal bages i ovnen, så osten smelter og bliver sprød