Tilsæt æggene, og rør dem hurtigt sammen med smør/sukkermassen. Lidt kanelsukker. Bland hvedemel, mandelmel, bagepulver og vanillesukker og tilsæt det sammen med æbler og marcipan til smør/sukkermassen
Varmæblekage. Server med Creme fraiche. Henover drysses kanel , vanille og en håndfuld rosiner. 4 - 6 æbler i ternkanelvanillerosiner eller hakket abrikos eller dadler2 æg2 dl
Lad stå lidt inden servering, da kagen er meget varm. ) hvis jeg ville overraske ham med lidt lunt og lækkert til en sen kop eftermiddagskaffe på en kold novemberdag
Når ovnen er varm, sættes kagen ind igen øverst i ovnen. I sidste uge fik jeg kogt en mægtig portion æblemarmelade medkanel, og tidligere på måneden udviklede jeg den her helt fantastiske kage, som I får opskriften på i dag
Kagen er egnet til nedfrysning og skal helst nydes mens den er varm. Kanel. I efteråret når der er rigeligt med æbler og ikke alle er brugt til æblecider, så er dette min favoritopskrift, på en lækker æblekage
Udover at være en dampovn har den også mange andre og mere almindelige funktioner som varmluft, pizzafunktion, grill, over-undervarme og optøningsfunktion
Varmen fra krydderierne og det søde fra æblerne kombineret i en lun bolle med smør og tilhørende varm chaite gjorde, at bollerne straks kom på den faste bageliste