Spidskålssalat med avocado, mango og edamamebønner
www.webopskrifter.dk
www.webopskrifter.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 spsk sesamfrø (jeg brugte en blanding af sorte og hvide)
  • 11/2 hoved spidskål
  • 1150 g edamamebønner
  • 11 rød chili
  • 13 forårsløg
  • 11 mango
  • 12 avocadoer
  • 1 saften fra 1/2 limefrugt
  • 1 evt. frisk koriander eller anden krydderurt efter smag
  • 1 sød chilisauce
  • 1 Til 4 personer 2 spsk sesamfrø (jeg brugte en blanding af sorte og hvide) 1/2 hoved spidskål 150 g edamamebønner 1 rød chili 3 forårsløg 1 mango 2 avocadoer saften fra 1/2 limefrugt evt. frisk koriander eller anden krydderurt efter smag Forslag til dressing sød chilisauceRist sesamfrøene på en tør pande ved middel varme. Lad dem derefter køle af.
  • Skyl spidskålen, lad den dryppe godt af og snit den fint.
  • Hvis edamammebønnerne er frosne, kommes de i en skål med kogende vand, så de kan tø op. Lad dem derefter dryppe af.
  • Skyl chilien, flæk den på langs og fjern kernerne. Snit chilien fint. Rengør forårsløgene og snit dem på skrå.
  • Skær skrællen af mangoen og skær det gule frugtkød i tern. Undgå den hårde sten/kerne i midten.
  • Flæk avocadoerne på langs og fjern stenen. Tag det grønne frugtkød ud med en ske og skær det i tern. Pres limesaften over.
  • Skyl koriander (eller anden krydderurt efter smag) og lad det dryppe af. Hak det groft.
  • Bland forsigtigt spidskålssalaten sammen i en skål. Servér med de ristede sesamfrø som drys og f.eks. med sød chilisauce som dressing. Tweet Indsendt af Simon Glue d. 11.07.18. Kategori: Madopskrifter › Salater › Kålsalat › Spidskålssalat

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.