Når det er sprødstegt stilles det til side, og bagefter brunes svampene. I dag kom de varer som jeg havde bestilt ved Årstiderne, eller det vil sige, halvdelen af dem
Den anden dag fik jeg sådan lyst til Saltimbocca, så måske var det dét som inspirerede mig en smule. Herhjemme er der ved, at være lavvande i fryseren men jeg fandt til al held en svinemørbrad
Kartoflerne får en helt anderledes fast konsistens, som jeg er helt vild med, og de bliver på ingen måde for salt, selvom de er bagt i en enorm mængde salt
Afpuds svinemørbraden og læg den i en skål eller et fad. Det er især brugt i det italienske køkken og kommer fra inddampet druemost - ikke just det mest indbydende at tænke på, men om ikke andet, har Balsamico en egenskab, som gør at maden får en mere sød aromatisk smag, end alle andre former for eddike
Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail til en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Like this
Når kødet er stegt på begge sider, ligges de over i et ildfast fad eller en stegeso. Jeg håber at vejret forbliver lige så dejligt som de sidste par dage, for jeg har en ny tagterrasse som vil have godt af at blive "brugt" lidt, altså bare til sådan lidt af det dersens afslapning
Retten kan laves i en gryde eller som jeg i dette tilfælde gjorde i ovnen, det bestemmer du selv. Retten er en af de retter som ganske enkelt kræver brug af fuldfed fløde - der findes intet andet alternativ
Hovedretten var svinemørbrad med lækkert fyld af nødder og peberrod. Jeg stod for en forret med salat og laks samt tilbehør til hovedretten, som min mor lavede
Svinemørbrad med kokos i wok. Ta’ stegen ud og lad den eventuelt hvile i 5-10 minutter pakket ind i staniol – afhængigt af hvor gennemstegt du vil have den…. Jeg bruge svin, som jeg til enhver tid vil gennemstege – havde det været okse, havde jeg nøjedes med 25 min i ovnen og 5 min hvile efterfølgende
Nøjagtigt som med en svinemørbrad. Oksemørbrad er simpelthen så skønt et stykke kød, og det kan blive så mørt, at du kan tygge det med øjenbrynene – som man siger