Mørbrad stegt som vildt opskrifter

Indbagt mørbrad

Indbagt mørbrad

Har du haft serveret ”almindelig” oksemørbrad – altså stegt i ovn eller gryde, kan du få brugt eventuelle rester ved at pakke dem ind i butterdej og varme det i ovnen
Marineret mørbrad med bacon, appelsin og varme krydderier

Marineret mørbrad med bacon, appelsin og varme krydderier

Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail til en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Like this
Mørbrad i fad

Mørbrad i fad

Når kødet er stegt på begge sider, ligges de over i et ildfast fad eller en stegeso. Sådan en omgang "Mørbrad i fad" er ikke specielt sommerligt, men det er børnevenligt og hvad gør man ikke for sine kære små
BALSAMICO - MARINERET - MØRBRAD

BALSAMICO - MARINERET - MØRBRAD

Afpuds svinemørbraden og læg den i en skål eller et fad. Det er især brugt i det italienske køkken og kommer fra inddampet druemost - ikke just det mest indbydende at tænke på, men om ikke andet, har Balsamico en egenskab, som gør at maden får en mere sød aromatisk smag, end alle andre former for eddike
Tournedos af mørbrad fra ungkvæg

Tournedos af mørbrad fra ungkvæg

Sådan et stykke kræver respekt og nænsomhed – gammeldags dyder – og derfor også gammeldags tilberedning, der lader kødet spille den absolutte hovedrolle
Det er Russernes Skyld – eller Mænd og Mørbrad

Det er Russernes Skyld – eller Mænd og Mørbrad

Steg dem på panden for jævn varme, og vend dem også om på siden, så baconskiverne bliver stegt. Ingen substitutter – den ægte vare, hvis det skal være, som det skal være
Svinemørbrad i ovn

Svinemørbrad i ovn

Du kan spise det stegt, fyldt, indbagt eller svøbt. Kom dem i plastikpose beregnet til fødevarer og som er stor nok at rumme mørbraden også
Svinemørbrad fyldt med svampe og bacon.......

Svinemørbrad fyldt med svampe og bacon.......

Når det er sprødstegt stilles det til side, og bagefter brunes svampene. I dag kom de varer som jeg havde bestilt ved Årstiderne, eller det vil sige, halvdelen af dem
Pasta - Svinemørbrad - Pikant sauce

Pasta - Svinemørbrad - Pikant sauce

Den anden dag fik jeg sådan lyst til Saltimbocca, så måske var det dét som inspirerede mig en smule. Herhjemme er der ved, at være lavvande i fryseren men jeg fandt til al held en svinemørbrad
Rødvinssauce

Rødvinssauce

stegt andebryst, kalve- eller lammeculotte, cuvettesteg, saftig roastbeef eller måske en rosa oksemørbrad
Mørbradgryde

Mørbradgryde

Retten kan laves i en gryde eller som jeg i dette tilfælde gjorde i ovnen, det bestemmer du selv. I dag har menuen stået på mørbradgryde eller i dette tilfælde nærmere betegnet mørbrad i fad
5 retter med svinekød

5 retter med svinekød

Svinemørbrad i ovn – Taknemmeligt kød. Det kan spises stegt, fyldt, indbagt eller svøbt – eller som hel eller bøffer
Oksemørbrad m. lækkert tilbehør

Oksemørbrad m. lækkert tilbehør

gulerodspuré, smørstegte kartofler, kantareller, syltede rødløg, brombær og en glace. Oksemørbrad m. Kantereller, stegt på panden i smør
Svensk pølseret – og andre retter i forklædning

Svensk pølseret – og andre retter i forklædning

For jægergryde består oftest af mørbrad eller oksekød i tern. Undertiden sker det, at retter får navne, som man må undre sig over, hvorfor dog i alverden, de har fået lige netop det navn
Skidne æg

Skidne æg

Som i stegt bacon. Skidne æg serveres traditionen tro skidenlørdag (påskelørdag), som er ”skiden”, da der ikke er blevet gjort rent på de to helligdage, skærtorsdag og langfredag