Et taknemmeligt stykke kød at lave hurtigt, nemt og mange forskellige retter af, er svinemørbrad. Skær hinder, sener og fedt af mørbraden og skær den halvt igennem på langs
Pågrillen med dem til de har en god, lidt branket overflade, vend til ny flade og så fremdeles til det hele ser lækkert ud og kålen er mør, men stadig har bid
Smid gerne mørbradbøfferne pågrillen, det bliver de bestemt ikke værre af. Det har jeg dog aldrig prøvet før, så jeg lurede lidt på, hvordan man egentlig skulle gøre
Det er resultatet af, at jeg rigtig godt kan lide begge dele, ikke kunne skaffe et svineslag, som ellers skulle bruges til porchetta og at jeg havde en svinemørbrad i fryseren, som gerne ville bruges
Svinemørbrad med bacon og persille. Da jeg havde overstået træningen, cyklede jeg hjem til mine forældre, hvor der stod grill og kold hvidvin på menuen Som altid fik jeg lov til at sætte mit præg på maden – for ikke næsten at lave det hele selv Men det foretrækker jeg egentlig, for jeg elsker at lave mad
Forårsvejret kan jo være lidt svært at regne med, så vi skulle finde på en menu der både kunne bruges til grill udenfor og til almindelig ovn indenfor hvis vejret ikke holdt
Her er fyldt svinemørbrad et godt bud. Grill den et par minutter på direkte varme indtil farven er flot og læg den så ud på indirekte varme og låget over, i ca
Opskrift fyldt svinemørbradpågrill. Alt skal pågrillen så pissenem aftensmad hvis man altså har en stor nok kuglegrill eller anden stor grill med låg på
Så vi grillede en mørbad og serverede dejlige nye kartofler til - det belv til smagen af sommer, men hvis vi havde kunnet sidde ud epå terrassen havde det været fuldendt