Afpuds svinemørbraden og skær næsten helt igennem på langs, så der dannes en stor plade kød. Kartoflerne er forkogte, og det giver dem en rigtig lækker blødhed, når bacon afgiver smag ned ifadet
Anret nudler og grøntsager på et fad eller to tallerkener og hæld glaze over. Tilsæthoisinsauce, vand, risvineddike og honning og lad det simreuden låg ca
Brun mørbraden iolie på alle sider og læg i et ovnfast fad. I dette tilfælde valgte jeg at fylde mørbraden med citron, hvidløg og krydderurter, men fyldet kan også smøres udenpå mørbraden inden den omrulles med parmaskinke
Kom mørbraden i et fad sammen med asparges, og hæld den klarede smør over kød og asparges. I lørdags fik jeg iværtindegavefriske Bornholmske grønne asparges, og i går fikvi dem til aftensmad med svinemørbrad og hasselback kartofler
Mørbrad ifad – Normalt når du får mørbrad ifad eller får mørbradgryde, så er mørbraden altid skåret imindre eller større tern, stykker eller skiver, inden den blivertilberedt
Fordel lidt groft salt i bunden af et lillefad. Jeg støvede derudover et par gode, gamle opskrifter af, da jeg lavede en grillet salat til (dog uden squash denne gang, da det bare skulle være et lidt let tilbehør), samt barbequemarinerede mørbradbøffer