Koteletter i fad med bacon og fløde opskrifter

Koteletter i fad med bacon, fløde og champignons

Svitskoteletterne på en brændvarm pande ilidt smør, læg dem derefter i et ildfastfad. Så blev det tidtil en absolut klassiker, og jeg må sige den holder endnu Tricket (hvis der er sådan et) er at lave en kanon tomatsauce som hældes over koteletterne
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Start med at stege baconskiverne sprøde på en pande og sæt dem derefter tilside.  Sæt koteletternetilside sammen medbacon
Ovnbagte Nakkekoteletter

Ovnbagte Nakkekoteletter

Det var en menneskealder siden jeg havde fået koteletterifadog det smagte endnu bedre end jeg huskede det
Fyldt svinekotelet italian style

Fyldt svinekotelet italian style

Koteletterne brunes godt på begge sider, ogligges bagefter over i det ovnfaste fad. Jeg havde købt et par svinekotelettermed skaft og de var bestemt ikketil den lillekleineside
Koteletter i fad - gæstemad

Koteletter i fad - gæstemad

med stegt bacon eller lidtpersille. et par friske cherrytomater skåret i halve ogsåpaprikaoreganosaltpeberKoteletterne steges på panden ilidtmargarine, så de lige får lidt farve - krydres med salt, peber ogpaprika
Koteletter i nyt fad

Koteletter i nyt fad

Vend den i mel drysset med salt og peber. Bank koteletterne flade med en knytnæve. Server medris eller kartoffelmos
Koteletter i fad med pepperoni

Koteletter i fad med pepperoni

Fløde, mælk oghønseboullionog peber blandes og hældes over koteletterne. Koteletterne krydres med salt og peber og lægges i et smurt ildfastfad
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Koteletterne brunes på panden og krydres lidtmed salt og peber, og lægges ovenpå ifadet. Opskriftmedsvinekød
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Champignonertilsættesogsvitsesmed. Løg ogbaconternsvitsesi en gryde. Koteletterne bankes og vendes i mel, brunes i en pande på begge sider
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Jeg fandt alt det ovenfor, undtagen bacon,løgoghvidløg - resten er "skraldet". Salt og peber. Jeg har frosset mine
Koteletter i paprikasauce

Koteletter i paprikasauce

lidt ekstra vand eller mælkKoteletterne brunes på panden og lægges taglagt i et ildfastfad. Lad sovsen kogeigennem, smag tilmed salt, peber ogpaprika
Æblekoteletter i karry

Æblekoteletter i karry

Kom kødet i et ildfastfad, drys evt. Pil løgene og hak dem fintog steg dem på panden sammen medbacontil begge dele er gyldne

Koteletter i fad (orangesovs)

Kommes iildfastfad, og krydderes med salt og peber. Koges op og smages tilmeddivkrydderier, ogkoges godt igennem