Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønneasparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
G. n. o. c. h. i. e. r. a. f. m. b. s. l. u. t. v. p. ,. d. æ. k. å. g. D. j. R. 1. 0. '. ø. 2. 3. 5. S. J. y. M. H. A. C. I. ½. F. B. K. 4. T. 6. P. 9. n G
Hæld aspargeserne i et dørslag og giv afkøl dem med koldt vand. Krydr med salt og peber. Har fået det bedste tip til at opbevare asparges af min veninde Tine
Nye grønneaspargesmed hjemmelavet hollandaise og smørstegt laks. Asparges kan man tilberede på rigtig mange måde og passer sammen med rigtig mange ting, så det er rigtig svært at blive træt at dem
1 bundt friske grønneasparges. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 1 bundt friske grønneasparges 3 spsk rapsolie ½ tsk muscovadosukker Cremefraichedip 1½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 38% 1 glas lakserogn 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet) ½ tsk groft salt friskkværnet peber
Knæk den nederste del af dine grønneasparges (de knækker selv der, hvor de mener, at skællet mellem spiselig og ikke spiselig del er), og vend dem i lidt olivenolie og en anelse salt
Hæld dressingen over de grønne grillede asparges og pynt med høvlet vesterhavsost. Rør det sammen med sat og peber og hæld en tynd stråle olivenolie i indtil det tykner til en lækker creme
Det er en dejlig grøn salat medasparges og andet grønt vendt i en god dressing. Det skete i mine forældres sommerhus og jeg havde lovet at hjælpe til, både med maden og med at gøre huset klar til gæsterne
Hurtig og nem aftensmad bestående af svinemørbrad i marsala med ris og grønt. Skær svinemørbraden i tynde skiver og anret dem over ris og kogte grøntsager på en tallerken, hæld sovs af marsala over og server
F. o. r. e. t. p. a. u. g. s. i. d. n. k. ø. b. j. l. æ. f. m. J. h. å. ,. y. v. D. S. c. B. P. T. ). (. é. L. O. G. 3. 1. 5. 0. 7. ½. 2. -. 6. K. q. Æ. C. R. /. H. V. M. w. N. E. z. U. 9. I. |. Z
V. i. p. r. ø. v. e. a. t. k. l. m. d. s. u. f. g. æ. o. n. ,. y. å. I. h. b. D. j. M. S. q. c. 2. 5. 0. O. N. Æ. 4. ½. (. ). K. H. J. C. L. 1. 3. /. T. F. P. A. B. E. w. '. 6. z. -. U. n l
Citronskallen og citronsaften løfter risottoen, så den virker lidt lettere i konsistensen og sammen medaspargesen, finder man næppe med kompagnon til en grillet fisk en lun forårs- eller sommeraften
J. e. g. l. s. k. r. o. u. f. é. D. n. m. a. t. v. ,. i. d. å. p. ø. b. æ. c. h. H. j. T. 4. E. 1. /. L. 6. -. 8. (. ). 2. S. y. 0. 5. Æ. R. A. B. N. I. G. w. F
F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. a. v. j. h. t. f. k. m. b. ø. æ. V. ,. P. ). J. p. y. M. A. D. å. q. N. H. K. I. G. (. 2. 1. 3. /. 4. -. ½. S. c. R. B. C. w. O. Ø. L. ) g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.