Den på billedet har jeg anrettet med pommes Anna – den opskriftfinder du andet steds her på sitet – dampet broccoli, og en sauce lavet af resten af marinaden, bouillon og fløde og smagt tilmed salt, peber og paprika
Smag tilmed salt og peber. Tilsidst hældes fløden og cocktailpølser ved og varmes igennem. Fantastisk lækker gryderet, der fungerer fantastisk som gæstemad
Server medovnkartofler og en frisk salat. Denne gang brugte jeg en madlavningsflødemed en lav fedtprocent, da det kun var tilmin mand og mig, det vil jeg dog ikke gøre hvis det skal laves som gæstemad
Fyldt svinemørbrad. Stegt flæsk iovn m/ persillesovs. Form kødet tilfirelidt høje krebinetter (ens størrelse), Bland rasp med salt og peber og vend krebinetternei raspen
Stegt flæsk iovn m/ persillesovs. Retten tilberedesmed ovennævnte ingredienser, (uden kartoffel-tern) men medfriskeoksefilet-stykker eller mørbrad-stykker, krydderier, engelsk sovs, tomatpure og piskefløde, og serveres medpomfritter
Svinemørbradi urter og parmaskinkemedpersillerodschipsLørdag. Vinen er lidt dyr, men til gengæld går den også rigtigtfinttil hovedretten, som er svinemørbrad, og når det er så god en vin, så holder den også lidt længere i glasset
Fyldt svinemørbrad . Stegt flæsk iovn m/ persillesovs. Rul fileterne sammen, og fæstn medtandstikker. Kog flødentil den er ved at få en cremet konsistens
Kom dine ærter i gryden , det må IKKE stå for længe og laves ligeindenservering , så de holder den flotte farve , det hele blendes , man kan evt tilsættehvidvin sammen medfløden