Mørbradifad – Normalt når du får mørbradifad eller får mørbradgryde, så er mørbradenaltid skåret imindre eller større tern, stykker eller skiver, inden den blivertilberedt
Afpuds svinemørbraden og skær næsten helt igennem på langs, så der dannes en stor plade kød. Kartoflerne er forkogte, og det giver dem en rigtig lækker blødhed, når bacon afgiver smag ned ifadet
Herefter halveres disse og liggesi et ovnfast fad, sammen med en porre iskiver. Jeg har tænkt mig, at vi skal have en gryderet med mørbrad og lidt af de forskellige grøntsager der var i kassen fra Årstidernei onsdags
Brun hurtigtmørbraden af på panden og kom den så i et ildfastfad. Kom salt og peber på mørbraden, læg derefter salvie blade hen over den øverste del af mørbraden
Fordel lidt groft salt i bunden af et lillefad. Jeg støvede derudover et par gode, gamle opskrifter af, da jeg lavede en grillet salat til (dog uden squash denne gang, da det bare skulle være et lidt let tilbehør), samt barbequemarineredemørbradbøffer