Surdej den rigtige opskrifter

Surdej - fra rosin til brød

Surdej - fra rosin til brød

Et bette glas lavet ved siden af, så min kære mor kan få en smule surdej til køleskabet. Og i den forstand er det vel også rigtigt, men det hele PROCESSEN i hvordan du laver et lækkert brød, som gør dig til en god bager, og har gjort mig nysgerrig til at blive bager
Sprøde, smagfulde flutes uden surdej

Sprøde, smagfulde flutes uden surdej

Hvordan laver man et flute med rigtig god smag uden brug af surdej. Ikke på linje med surdej, men alligevel giver det god smag
Kærnemælksbrød

Kærnemælksbrød

Den er ikke helt så effektiv som denrigtigesurdej, men kan bestemt bruges. I det her kærnemælksbrød er det mere den syrnede smag jeg vil have i brødet end det er at bruge kærnemælken som lynsurdej, så ud over kærnemælk anvender jeg også surdej
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Det har taget lidt tid at finde det rigtige tidspunkt (hvor der også var plads på holdet), men i starten af denne måned var jeg afsted sammen med to veninder på bagekursus vol I
Gulerodsboller a la Emmerys

Gulerodsboller a la Emmerys

den med groft mel, uden fedtstof, med en luftig krumme og ikke mindst den meget hippe og berygtede surdej
Francescone brød

Francescone brød

Et francescone brød er et italiensk surdejs lavet med en biga, som man starter dagen inden. bare bruge surdej i stedet, men det fungerer rigtig godt med en biga, som er lidt mildere i det

Langtidshævet speltbrød

Grove surdejsboller med havre og rug Er der noget bedre end varme vinterboller i denne decembertid. Så har jeg igen (igen, igen, igen) været i køkkenet med mel og surdej, for at bikse lidt lækkerier sammen
Pizza hos Mother i Kødbyen

Pizza hos Mother i Kødbyen

Jeg havde været der én gang før og havde på baggrund deraf ganske høje forventninger om endnu en lækker middag med skønne, friske, hjemmelavede surdejspizzaer direkte fra den brændefyrede stenovn
Allergikost Mørk Kernebrød Melmix Anmeldelse

Allergikost Mørk Kernebrød Melmix Anmeldelse

¨ Vi danskere elsker vores rugbrød og vi kendt i hele verden for dette lækre surdejs produkt og jeg kunne slet ikke holde tanken ud at jeg aldrig skulle spise rugbrød igen

Sådan bliver du sund

Sådan laver du ikke en surdej. Først og fremmest vil jeg lige slå fast, at fordi det virker for mig, er det ikke ensbetydende med, at det virker for dig (bum, så fik vi vidst det på plads fra start)
SUR - DEJ

SUR - DEJ

Har hørt så meget godt om at fremstille surdej og hvilke gode og fantastiske resultater det gav. I og med at dejen passer sig selv, det meste af tiden, så er det ikke så svært som det lyder

Guide til Manhatten, New York ♡

Her delte vi en ‘avo smashed toast’ på ristet surdejsbrød med pocheret æg og et bananbrød med kaffemascarpone og sprød boghvede – helt sikkert noget, jeg må prøve at lave herhjemme
Lakseplatte med dildcreme og sprøde kartoffelrøsti

Lakseplatte med dildcreme og sprøde kartoffelrøsti

hvedebaguetter eller surdejsflutes, hvis du skulle være så heldig at have en surdej stående). ) For noget tid siden gav jeg jer opskriften på nogle superlækre kartoffelrøsti og lovede at komme tilbage med resten af opskriften på den platte, som de var en del af