Brød med surdej meyer opskrifter

Surdej - fra rosin til brød

Surdej - fra rosin til brød

HVIS du ikke lige har tiden til at gå i gang medsurdejen, kan du altid slå et smut forbi Meyers Bageri
Surdej opskrift: En nem guide til surdej

Surdej opskrift: En nem guide til surdej

Denne opskrift og guide egner sig særligt til dig, der gerne vil bage forskellige typer hvedebrødmedsurdej, men altså ikke rugbrød i denne omgang
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg har brugt Meyers mørke rugbrød (fra Meyers Bageri. Jeg er helt tosset med. Rug surdej. Lagkagehusets Chokorug (er i det hele taget tosset med Lagkagehuset og deres
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

brødmed våd dej, mere tør dej, teboller, knækbrød og et fantastisk rugbrød. Man lærer at lave flere forskellige slags brød
Rugbrødet som min mor bager det

Rugbrødet som min mor bager det

Surdejen kan man få gratis enten hos Meyers, hvis man medbringer sin egen beholder, eller helt sikkert hos sin kollega, tante, ven, nabo, bedstemor eller en helt sjette
Lækkert og nemt, fugtigt rugbrød m. Massere af kerner

Lækkert og nemt, fugtigt rugbrød m. Massere af kerner

• Kom kernerne i blød i vand og surdej i min. Husk ikke at skære i brødet før det er kølet helt af. • kom dejen i en smurt rugbrødsform og lad det hæve 1 time igen. • bag nu brødet i 1 time på 180°Cog lad det køle lidt af på en rist. 2dl surdej (kan hentes gratis hos Meyers bageri, hvis du selv har beholder med)
AMO Surdejsbrød

AMO Surdejsbrød

Det nye produkt “Surdejsbrød” kommer meget naturligt ud af at det i stigende bliver mere og mere populært at bage gode brød selv og surdejen er meget positivt ladet, bagere reklamerer medbrødsurdej, supermarkeder at begyndt at føre tør-surdej og rigtig mange har selv en surdej stående nu
RUGBRØD MED ET TWIST

RUGBRØD MED ET TWIST

Jeg har valgt denne rugbrødsopskrift fra kogebogen Almanak (af Claus Meyer), som er en helt fantastisk bog
Morgenfrueboller

Morgenfrueboller

Endelig blev min nylavede surdej færdig, klar til brug og den første portion blev brugt til brød. Den var drilsk og brødene blev lidt flade og mere som et baguette
varme hveder

varme hveder

De sidste par år har jeg eksperimenteret med lidt grovere udgaver af den klassiske hvede, efter opskrifter jeg ikke kan huske, men i år ville jeg have en helt almindelig, hvid hvede - det er så sjældent, at jeg får hvidt brød, så jeg syntes det var på tide
Vægttab - status

Vægttab - status

At blive rigtig god til at bage brød. Jeg besluttede at følge Meyers forslag og lave en tynd surdej og Nicolai Halken Skyttes (fra Emmerys og Meyers Bageri) forslag om at lave surdejen udelukkende på hvedemel og grahamsmel, da rugmel kan gøre surdejens smag endnu "surere"
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg har længe gerne villet bage mit eget rugbrød, men det har virket så besværligt og derfor er jeg ikke nået til det
Græskar/solsikkekerne brød (med surdej)

Græskar/solsikkekerne brød (med surdej)

Til opskriften har jeg brugt min egen franskbrødsurdej, som du nemt kan lave selv (opskrift fx hos Meyers eller på andre sites) eller også købe den færdiglavet hos diverse bagere)
Meyers rugbrød

Meyers rugbrød

Kom i skål i køleskabet dækket HELT til med virawrap. Da vi i weekenden var i Årstidernes gårdbutik, købte jeg en bøtte surdej