Fest-test. 10–15 minutter til selve sur/sød-kyllingen samt 22 minutter til risene. 2 tsk 5-krydderi. 1/4 frisk ananas i tern (eller dåse-udgaven, hvis det ikke er til at få en frisk). Herefter tilsættes 5-krydderiet. 1/4 frisk ananas i tern (eller dåse-udgaven, hvis det ikke er til at få en frisk)
- som efter min mening skal være bløde, så de ikke skubber fyldet ud, når man bider i dem – er med variationer den samme som den, jeg bruger til pølsehorn
Grovboller - med garanti bedre end dem du køber. Når det "ryger igennem vores krop", har det vist sig, at kunne binde lidt fedt til sig, som dermed udskilles, sammen med hørfrøene - så man kan faktisk sige, at du brænder lidt fedt af, ved at spise
Hvis dejen deler sig, men efter et par sekunder samles (næsten) igen er den god ellers skal der tilsættes mere mel elle vand (hvi dejen ikke samler sig - mere vand, hvis den samler sig for hurtigt - mere mel)
- Ca. Tilsæt hvedemel lidt af gangen til dejen ikke længere er klistret. - Oregano. Ælt godt og sæt dejen til hævning til den har dobbelt størrelse (ca
Kog nudlerne, lav sursød-sovsen og steg kylling sammen med grøntsagerne. Hertil vitaminer og minealer som blandt andet A-vitamin, C-vitamin, E-vitamin, kalium, fosfor og selen
Drys med flormelis igennem en sigte, eller glasur af flormelis. Brug en grydeske eller el-mixer. Fortsæt med at røre indtil dejen er fast og slipper ske og gryde
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.