Boller med surdej opskrifter

Glutenfri boller med surdej

Glutenfri boller med surdej

Efter rigtig mange forsøg kommer her den dejligste opskrift på boller bagt medsurdej. Bag bollerne øverst i ovnen
Boller med surdej

Boller med surdej

Pensel bollernemed oliven olie og flagesalt. Kom surdej og salt i. Bag ved 230 grader i 8-12 min til de er gyldne 12 boller. 100 g surdej
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg er helt tosset med. Rug surdej. bogen) som udgangspunkt for bollerne. Lagkagehusets Chokorug (er i det hele taget tosset med Lagkagehuset og deres
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

brød med våd dej, mere tør dej, teboller, knækbrød og et fantastisk rugbrød. Det har taget lidt tid at finde det rigtige tidspunkt (hvor der også var plads på holdet), men i starten af denne måned var jeg afsted sammen med to veninder på bagekursus vol I
Kirstens boller

Kirstens boller

Når bollerne sættes i ovnen, sprøjt da med en vandforstøver for at starte bagningen med damp. med et syrnet mælkeprodukt)
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Dejligt, dejligt brød til morgenmaden med en fin, sødlig eftersmag. Resterne af brødet brugte jeg dagen efter, da jeg lavede gaspacho med brødcroutoner til aftensmad
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Bollerne er bagt med min nye surdej (som stadig lever), men hvis man kan få fat i gode burgerboller kan man jo springe over gærdet her
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Hjemmelavede burgerbollermedsurdej som bare smager helt vildt godt. Surdejen kan sagtens udelades og erstattes med mælk - jeg er bare så glad for min nye surdej at jeg kommer den i alt
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Serverede det til aftensmad med lidt hummus, prosciutto, bøffelmozzarella og friske tomater. I opskriften beskriver jeg den ælteteknik, der hedder autolyse, som er god (og meget nem) at bruge hvis man ikke har en maskine til at ælte dejen med
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Læg på en bageplade betrukket med bagepapir og skær i passende stykker. 1 dl surdej (kan udelades). 1 dl surdej (kan udelades)
Surdej opskrift: En nem guide til surdej

Surdej opskrift: En nem guide til surdej

Prøv min opskrift på grovbollermedsurdej eller nemme bollermedsurdej. På den måde er dejen hele tiden klar til, at du lige smider en dej over og får et brød eller nogle lækre surdejsboller i ovnen
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Surdejen blandes i en skål med vand, salt, rugmel og hvedemel. Dæk dejen med film og stil den ved stuetemperatur til næste dag
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Lille Josefine må stadig ikke få rugbrød med kerner i og jeg må indrømme at jeg synes at rugbrød uden kerner hurtigt bliver ret tørt og kedeligt - men så kom jeg i tanke om at jeg på et tidspunkt var helt vild med at køberugbrød, der var lavet med figen og mandler
Græskarrugbrød uden surdej

Græskarrugbrød uden surdej

", ja så er det altså smart ikke at skulle bakse med en surdej. Well,  For ikke at forvirre jer mere end højst nødvendigt, så får i opskriften lige her, for god det er den, og så smager den bare af mere med græskarkerne
Let og lækkert Morgen brød / boller / flutes

Let og lækkert Morgen brød / boller / flutes

Jeg prøvede for nogle år siden at lege medsurdeje til hvidt brød, og det fungerede da også sådan nogenlunde godt, jeg var bare vildt dårlig til at holde den i live og så forsvandt det sjove lidt (ja og så nåede vi ikke at spise alt det brød jeg lavede
Ølandshvedeboller med surdej

Ølandshvedeboller med surdej

Lækre, sprøde, saftige ølandshvedeboller bagt medsurdej – en bid af himlen. Drys et tyndt lag mel hen over dejen, og skær den nu ud til bollermed en hård plastdejskraber, paletkniv eller lignende
DET ER SGU IKKE BOLLER!!!

DET ER SGU IKKE BOLLER!!!

Dæk pladen med husholdningsfilm. behøver ikke nævne hvor mange gange jeg har forsøgt at lave hvedesurdej