Derfor er savoykålen virkelig en kålsort du må kende til, hvis du elsker kål. Du kan spise kålen rå, og det kan snittes fint og kommes i salaterDu kan stege kålen på panden, som indholdet i for eksempel wokretterKålen kan bruges til kåldolmereMan kan bruge kålen som erstatning til madpandekager/fladbrød og fylde det med oksekød eller falafel
F. o. t. l. å. n. h. s. u. g. e. a. r. d. ,. m. ø. k. -. p. b. i. 1. 5. /. V. v. D. j. H. f. y. æ. E. (. c. ). I. 2. 0. 3. S. x. K. 4. B. 8. O. 7. J. t l
O. v. e. r. t. æ. k. n. a. g. R. 1. D. u. l. d. i. f. o. ,. y. s. b. m. z. j. å. S. H. p. P. h. N. ø. J. w. L. (. c. M. K. A. ). 2. B. -. /. 3. F. 4. 5. G. I. T
Har du først lavet selve teblandingen, er det nemt at lave Chai. Opskriften på Chai-blandingen kan naturligvis justeres, hvis du foretrækker nogle krydderier mere end andre
Men pas på med væsken, så surdejen ikke bliver alt for våd. Efter blot en uge, lugtede den langt væk af syre, på sådan en måde, at jeg aldrig ville komme den i mit brød
Det har godt af at blive æltet på bordet, men til at starte med kan du sagtens bruge en ske eller elpisker, indtil det bliver for sej, så skal det ud på bordet med flormelis
Bliver den meget cremet, kan man altid fortynde den med mere iskold vand. Jeg har indtil nu anvendt Rismælk fra Naturli, men for en måned siden blev jeg introduceret for deres mandelmælk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.