3 stk stjerneanis. Kom rabarber, vand, sukker, stjerneanis, vaniljekorn og vaniljestang i en gryde og kog det op og lad det koge i 10-12 minutter. 3 stk stjerneanis
P. o. r. t. v. i. n. ,. s. e. k. ø. d. g. c. h. l. a. V. E. L. B. K. O. M. N. S. Y. T. D. R. 1. 0. u. /. 2. p. I. C. ½. f. j. 7. 5. 4. æ. b. m. y. 6. (. 3. ). å. é. F
Opskriften her var oprindeligt med lakridspulver i stedet for stjerneanis, men da mit beskedne lager af lakridspulver nærmest er forstenet i sin krukke, prøvede jeg Stjerneanispulver i stedet (kan findes i alle TIGER-butikker)
2 stjerneanis. 2 stjerneanis. Det er nemt at lave syltede rødløg, og de smager så pragtfuldt. De kan holde sig i evigheder i køleskabet, så ligger der et par rødløg i grøntsagskurven du ikke kan få brugt, så er det oplagt at sylte dem
Hak hvidløgsfeddene, skær fenniklen i skiver og champignonerne ligeså, og kom dem i bunden af en gryde eller bradepande – noget som kan tåle at komme i ovnen – sammen med de sidste fennikelfrø, laurbærblade, kardemomme og stjerneanis samt lidt salt og peber
12 stjerneanis. 13 stjerneanis. 13 stjerneanis. 14 stjerneanis. 14 stjerneanis. 16 stjerneanis. 2 stjerneanis. 2 stjerneanis. 3 stjerneanis. 3 stjerneanis. 4 stjerneanis. 4 stjerneanis. 6 stjerneanis. Kom stjerneanis og sukker på og steg det 2-3 min. Kom stjerneanis og sukker på og steg det 2-3 min. Kom stjerneanis og sukker på og steg det 2-3 min. Kom stjerneanis og sukker på og steg det 2-3 min. Kom stjerneanis og sukker på og steg det 2-3 min. Kom stjerneanis og sukker på og steg det 2-3 min
Tilsæt hvidløg, stjerneanis, peberkorn, salt og krydderbuket. gr oksetykkam600 gr oksespidsbryst600 gr okseskank2 porrer2 gulerødder2 blegselleri2 løg6 nelliker4 fed hvidløg1 stjerneanis10 sorte peberkorn1 spsk havsalt1 krydderbuket (laurbærblade, rosmarin, timian og blegselleritop)6 gulerødder i tykke skiver3 glaskål i grove stykker1 pastinak i tykke skiver1 persillerod i tykke skiver6 majroer i kvarte200 gr kålrabi i grove stykker200 gr Simonekål skåret i små buketter (også kaldet Romanesco)Opvarm olien i en stegegryde. 1 stjerneanis