Pot au feu
Marie Melchior
Marie Melchior
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 600 gr oksetykkam
  • 600 gr oksespidsbryst
  • 2 porrer
  • 2 gulerødder
  • 2 blegselleri
  • 2 løg
  • 6 nelliker
  • 4 fed hvidløg
  • 1 stjerneanis
  • 10 sorte peberkorn
  • 1 spsk havsalt
  • 1 krydder
  • 6 gulerødder
  • 3 glas
  • 1 pastinak
  • 1 persillerod
  • 6 majroer
  • 2 dl mayonnaise
  • 2 spsk hakkede kapers
  • 2 spsk kapers
  • 1,5 kg bagekartofler
  • 11/2 dl skyr
  • 6 spsk jomfruolivenolie
  • 1 bundt bredbladet persille

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.