De hele krydderier, som stjerneanis, kardemomme, nelliker og kanel stødes i en morter, vanillestængerne flækkes og alle vanillekorn tages ud med en kniv, hvorefter både stænger og vanillekorn tilsættes
Kom stang og korn i en stor gryde sammen med kardemommefrø, stjerneanis, nelliker, revet muskatnød, revet ingefær, peberkorn, rørsukker og farin og rør godt sammen
De hele krydderier, som stjerneanis, kardemomme, nelliker og kanel stødes i en morter, vanillestængerne flækkes og alle vanillekorn tages ud med en kniv, hvorefter både stænger og vanillekorn tilsættes
Juletid er snapsetid. Alle tider på året er det sjovt at lave likører og den slags, men det er nu noget særligt over at gå at lave snapse til årets julefrokoster
Julesnaps høre julen til så hvorfor ikke lave din egen, det er faktisk utroligt nemt og det smager fantastisk – tro mig det vil helt sikkert blive et hit hos dine julegæster
Min snaps skal benyttes til ris a'la manden, så jeg benytter mig af syltede orangeskaller, hele nelliker, stjerneanis, safran, kanelstænger mandler med hinden på, tørrede bær og lignende i variende mængder alt efter mit humør
Julesnaps. Min kollega Niels Stærup har skrevet adskillige bøger om snaps. Denne opskrift er inspireret af hans julesnaps, og hvis du tilbereder den i dag, er der fin smag i den om et par dage