3 stk stjerneanis. Kom rabarber, vand, sukker, stjerneanis, vaniljekorn og vaniljestang i en gryde og kog det op og lad det koge i 10-12 minutter. 3 stk stjerneanis
P. o. r. t. v. i. n. ,. s. e. k. ø. d. g. c. h. l. a. V. E. L. B. K. O. M. N. S. Y. T. D. R. 1. 0. u. /. 2. p. I. C. ½. f. j. 7. 5. 4. æ. b. m. y. 6. (. 3. ). å. é. F
Havde lyst til at kombinere æblegrød og stjerneanis i boller. Stjerneanis knuses og blandes i melet. Tog udgangspunkt i en opskrift med kartoffelmos i boller, som jeg synes er god
Så fik jeg prøvet brombærmarmeladen med stjerneanis og den smager fantastisk. Jeg var lidt bange for om smagen af stjerneanis blev for kraftig men det bliver den slet ikke
2 stjerneanis. 2 stjerneanis. Det er nemt at lave syltede rødløg, og de smager så pragtfuldt. De kan holde sig i evigheder i køleskabet, så ligger der et par rødløg i grøntsagskurven du ikke kan få brugt, så er det oplagt at sylte dem
Hak hvidløgsfeddene, skær fenniklen i skiver og champignonerne ligeså, og kom dem i bunden af en gryde eller bradepande – noget som kan tåle at komme i ovnen – sammen med de sidste fennikelfrø, laurbærblade, kardemomme og stjerneanis samt lidt salt og peber
12 stjerneanis. 13 stjerneanis. 13 stjerneanis. 14 stjerneanis. 14 stjerneanis. 16 stjerneanis. 2 stjerneanis. 2 stjerneanis. 3 stjerneanis. 3 stjerneanis. 4 stjerneanis. 4 stjerneanis. 6 stjerneanis. Kom stjerneanis og sukker på og steg det 2-3 min. Kom stjerneanis og sukker på og steg det 2-3 min. Kom stjerneanis og sukker på og steg det 2-3 min. Kom stjerneanis og sukker på og steg det 2-3 min. Kom stjerneanis og sukker på og steg det 2-3 min. Kom stjerneanis og sukker på og steg det 2-3 min
Tilsæt hvidløg, stjerneanis, peberkorn, salt og krydderbuket. gr oksetykkam600 gr oksespidsbryst600 gr okseskank2 porrer2 gulerødder2 blegselleri2 løg6 nelliker4 fed hvidløg1 stjerneanis10 sorte peberkorn1 spsk havsalt1 krydderbuket (laurbærblade, rosmarin, timian og blegselleritop)6 gulerødder i tykke skiver3 glaskål i grove stykker1 pastinak i tykke skiver1 persillerod i tykke skiver6 majroer i kvarte200 gr kålrabi i grove stykker200 gr Simonekål skåret i små buketter (også kaldet Romanesco)Opvarm olien i en stegegryde. 1 stjerneanis
Du kan med ½ af marmeladen tilsætte lidt stjerneanis efter smag, det smager fantastisk med brombær. Sensommerens søde bær springer frem lige nu, som er svære at ikke plukke og spise
Når kålen er faldet lidt sammen, hældes balsamico, stjerneanis og ribsgelé ved. 60 minutter500 gr rødkål3 spsk olivenolie2 spsk balsamico4 spsk ribsgelé3 stjerneanisSnit rødkålen fint i små stykker. 3 stjerneanis
5-spice (et stødt krydderimix som kan købes i asiatiske specialbutikker - består typisk af kanel, stjerneanis, anisfrø, ingefær og nellike). 5-spice (et stødt krydderimix som kan købes i asiatiske specialbutikker - består typisk af kanel, stjerneanis, anisfrø, ingefær og nellike)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.