Dryss over frisk koriander ved servering og server retten med en god salat. Bland sammen boksen medchilibønner, kokt risog en neve hakket koriander -og ha det hele i en ildfast form
Grønkålssalatmed vindruer og pinjekerner. Kartoffelsalatmed ramsløgspesto. Grønne bønner. Server oksegryden med de kogte brune ris, raita, mangochutney og citron
Lav en portion sprøde falafler vendt i sesamfrø (portionen er så stor, at der formentlig er rester til fredag) og server med en cremet marokkansk aubergine-kikærtesalatmed tahindressing
Du finder fra øverste venstre hjørne fyldte auberginer * mexi-tortilla med grov guacamole * rødbedesuppe med grovboller * (og nederst) lammebov med spanske linser * hel ovnbagt kylling med varm rodfrugtsalatog til sidst * ovnbagt laks med basilikumpesto, ovnbagte tomater ogristedebønnerog fennikel i gule krydderier (opskrift følger)
Du kan evt lave en salat af rester fra køleskabet. Det er dømt vaffel-fest med grove gulerodsvafler toppet med hummus, frisk persille og ovnbagte rodfrugter
Jeg har eksperimenteret lidt med en lun salat som også fungere som et hovede måltid, der bygget op et et utrolig lækker quinoa mix fra Allergikost som består af hvid quinoa, rød quinoa, sort quinoa, sesam, selleri, ris of kikærter