I skal ikke snydes for denne virkelig nemme salatmed humus, perlebyg og granatæblekerner. Uha, vi fik simpelthen den bedste salat til vores aftensmad i går, og jeg tænkte den var fin lige at dele med jer herinde
Smag til med sennep, salt og peber. Hæld dressingen over salaten og vend rundt. Salater ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________’
Dagens salat, bliver lavet med det grøntsagsskuffen indeholder – og i dag blev det til rosenkål, grønkål, avokado, perlebyg, granatæble, springløg, citronsaft og akaciehonning, hvidløgssalt og friskkværnet peber
Jeg er en stor fan af salatermed perlespelt, perlebyg eller lignende. Kom de afkølede perlebyg i og bland med olivenolie, balsamico og salt og peber efter smag
Det vil helt sikkert også være dejligt med en sprød salat til, for retten er ret blød i det. Smag eventuelt til med lidt salt og server retten sammen med kogte ris, perlebyg/spelt/rug, pasta, kartoffelmos eller et godt groft brød
Hvis du vil lave bulgursalaten udenfor årstiden, kan du sagtens bruge andre saftige frugter som nektariner, appelsiner, blommer eller måske andre bær i stedet for kirsebær, og hvis du ikke har bulgur, vil du sagtens kunne erstatte med quinoa, spelt eller perlebyg
Spis gerne en salatmed hele korn til rodfrugtmosen, fx salat af perlebygmed majs og græskarkerner. Kom grøntsagerne i en kartoffelmospresser eller mos dem grundigt med en gaffel