Maltmel boller mørke opskrifter

Kirstens boller

Kirstens boller

Hvis Du, som mig, elsker den mørke smag fra rugbrødet og det lyse brøds lethed er disse boller måske noget for Dig
Bryggerboller

Bryggerboller

Maltmelet er uundværligt i rugbrød efter min mening og er mere end velkommen i grovbrød og boller. Jeg har lavet masser af brød med malt og jeg tror aldrig jeg bliver træt af den dejlige let bitre smag man får fra brændt maltmel
Varme Vinterboller

Varme Vinterboller

Bland derefter kruska og brændt maltmel i væsken. Det er nogle dejligt kraftige næsten rugbrødsagtige surdejsboller med en mørk dybde i smagen som kommer fra den mørke øl og malten, som samtidig også har en sødme så man næsten tænker lidt på kage
Valnøddeboller

Valnøddeboller

Man kan også hvis du kan skaffe det komme maltmel i). kulør (hvis du gerne vil have dem mørke. Efter hævning formes bollerne og stilles på bageplader belagt med bagepapir
Mørke Müsliboller

Mørke Müsliboller

Tilsæt dernæst maltmel, hvedemel og müsliblanding. MørkeMusliboller. Grovboller med müsli, Hævetid. Müsli kan godt bruges til andet end at spise med mælk eller yoghurt, det gør sig rigtig godt i brød også, og man kan rigtig nemt lave masser af varianter lige fra de mere søde boller med chokolade müsli til de lidt mere sunde blandinger, som jeg også har brugt i de her boller
Mørkt italiensk brød

Mørkt italiensk brød

Mørkt italiensk brød er let og luftigt, skal helst spises inden for et par dage og har en let sødme pga maltmel, men ikke mindst en super god smag pga koldhævning, der udvikler smagen
St. Patricks day boller

St. Patricks day boller

maltmel, kan ”farve” lyst brød mørkere uden at det bliver sundere. Patricks day i USA et par gange og oplevet hvordan ALT skal være grønt, ville jeg lave en gang boller
Rustikke rugboller med malt og femkorn

Rustikke rugboller med malt og femkorn

Et nyt eksperiment skulle afprøves - at bage med maltmel. Den mørke karismatiske mel skulle eftersigende give god smag og farve og bruges vist også flittigt hos mange bagere
Brød til julen

Brød til julen

Julebrød, klar til at blive til boller og et Winston knot. Når brødet og bollerne er hævet, pensles de godt med æg
Grove skovtursboller

Grove skovtursboller

Mørkt brød er vi opdraget til at synes er mere sundt, men her har jeg snydt lidt på vægten og brugt lidt maltmel til at give den mørke farve