Langtidshævede boller opskrifter

Langtidshævede boller

Langtidshævede boller

D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. å. b. l. ,. a. m. y. d. g. -. j. v. I. 1. 0. æ. h. /. 2. 3. S. u. (. ). *. F. B. ø. O. T. R. L. E. 7. 5. V
Langtidshævede Gulerodsboller

Langtidshævede Gulerodsboller

J. e. g. h. a. r. n. t. l. i. d. j. o. s. æ. v. b. ø. M. å. m. k. O. u. f. ,. p. c. D. S. L. G. 1. 6. I. 2. 5. ½. 0. y. F. R. T. 3. (. ). 4. Æ. B. -
Langtidshævede gulerodsboller

Langtidshævede gulerodsboller

Søndag morgen bagte jeg disse langtidshævedegulerodsboller til min familie. Det er en opskrift som både er gammel, men også meget brugt for bollerne er både nemme at lave og smager godt
Lækre boller med græskar

Lækre boller med græskar

Langtidshævedegræskarboller – min version. Det er ikke så tit, at jeg bager boller. Jeg har før lavet boller med gulerødder og squash, så det var oplagt at prøve med græskar også
Grove boller med hampefrø

Grove boller med hampefrø

Søndag morgen bagte jeg en portion langtidshævedeboller. Det er så dejlig let at tage en skål dej ud af køleskabet og forme en portion boller
Andre boller på suppen

Andre boller på suppen

Jeg fik derfor lavet macarons fra morgenstuden og fik kastet dejen til de langtidshævedeboller i køleskabet
Langtidshævede ølandsboller

Langtidshævede ølandsboller

"Luksusudgaven af køleskabsboller" Grupe&MeyerFalslevgård Mølle. Form 8 boller af dejen og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Bag bollerne ved 220 grader i 20-25 minutter. Konklusion 8 boller af dejen og sæt dem på en bageplade med bagepapir
Valnøddeboller – langtidshævede og nemme

Valnøddeboller – langtidshævede og nemme

Mysli, tranebær, chokolade eller nødder, og jeg har i lang tid haft lyst til at bage min egne langtidshævedevalnøddeboller (har fået lidt inspiration fra Valdemarsro)
Perfekte glutenfri og proteinrige boller, smagfulde og luftige!

Perfekte glutenfri og proteinrige boller, smagfulde og luftige!

Det er boller, som det tager tid at bage, men resultatet er forrygende. Jeg bruger både koldpresset fedtreduceret nøddemel og glutenfrit mel til bollerne, det sikrer nærings- og proteinrigerige boller, og det giver en fantastisk smag
Chiaboller

Chiaboller

Endnu en omgang langtidshævedeboller er blevet bagt. Og ved at dejen kan holde sig flere dage i køleskabet så er det ekstra nemt at trylle en portion nybagte boller frem
Glutenfri havrestykker med kerner

Glutenfri havrestykker med kerner

De er tilmed super lette at lave, men kræver en længere forberedelsestid da der både skal koges boghvedekerner på forhånd og at de er langtidshævede
Sprøde Majsstykker med Kerner

Sprøde Majsstykker med Kerner

De her majsstykker er langtidshævede og har ca. Grovboller med surdej. Det giver ikke syrlige boller men mere nogle sprøde og velsmagende boller der henter noget sødme fra netop majsmelen
Foccaciebrød med rosmarin

Foccaciebrød med rosmarin

Det er meget let at lave og er noget a la den langtidshævede dej som jeg alligevel ofte bruger til boller
Grovboller

Grovboller

Koldhævede grovboller kaldes også langtidshævedegrovboller. Grovboller er sundere end boller kun lavet på hvedemel, siger ”de kloge”
Müesli-boller med æble og kanel

Müesli-boller med æble og kanel

Langtidshævedemüesli-boller med æble, kanel – en lille smule mørk chokolade – og masser af gods i. Når dejen har hævet hives stykker af som formes forsigtigt til nogle let aflange boller