Bollermed surdej, Tidsforbrug. Men det gælder nu også Ølandshvede som også har et glutenindhold, hvor emmermel mere er med til at give et lidt mørkere brød med masser af aroma
En opskrift på rug kernebollermedmaltmel. Surdejsbollermed malt og kerner, Tidsforbrug. For at give lidt rugbrødsstemning til bollerne, har jeg brugt en del brændt maltmel som udover farven også giver en dejlig bitter sidesmag
maltmel. Nyd bollerne lune med smør på. Disse boller er egen kreation. Tilsæt resten af vandet, sirup, salt, maltmel, grahamsmel og smeltet smør og pisk det sammen
Pensel bollernemed mælk og drys evt med mel, havregryn, sesamfrø eller anden topping. Det søde tranebær sammen med den knasende gulerod er en utrolig god kombi
Farver har det med at fortælle vores hjerne noget om det vi spiser og det er helt forkert at kigge på grønne boller og opleve at de rent faktisk smager af … boller
Jeg bager normalt kun boller på tid og så grydebrød indtil låget skal af. Farvningen er lidt mindre end maltmelet, samtidig med at det giver lidt sødme til brødet
Jeg havde en travl søndag hvor jeg udover rugbrød bagte blåbærsnurrer og boller på purpurmel og som en glad hjemmebager har jeg kun én ovn og når den samtidig lige skal bruges til at stege noget kød i en stegeso, så gik det ud over rugbrødet