Kom dejen i en bøtte smurt med lidt rapsolie, så dejen ikke hænger i, og dæk til med film. Det kræver dog lidt over et døgns tålmodighed, hjælp fra min elskede røremaskine og følgende ingredienser
) Jeg rørte derfor en dej sammen igår aftes, smed den på køl natten over og bagte så disse lækre og svampede rugboller i morges - opskriften får I som altid lige herunder
J. e. g. h. a. r. i. l. n. t. d. f. u. C. b. s. ,. o. m. k. ø. æ. D. v. p. å. j. ). A. y. w. c. L. (. V. M. '. R. S. N. H. 2. 5. F. 1. 0. 3. 6. O. ½. K. Æ. B. -. T. G. 4. I. E. Y. >. P. ". ) g
Brødet er fyldt med kerner som mit rugbrød men er også tilsat en del groft revne gulerødder. Jeg trængte dog til noget andet end rugbrød og har istedet bagt et rustikt og groft glutenfrit brød
I går forkælede vi os selv med olie og balsamico fra Oliviers & Co - til at nyde dette, måtte der et godt brød til, som ikke krævede al for lang hævetid
Jeg var gået igang med at hælde ingredienser i skåle og røre rundt til de underskønne kerneboller med solsikkekerner og sesamfrø, da jeg opdager at jeg er løbet tør for sesamfrø
Disse lækre rugbollermed chokolade er en god snack til om eftermiddagen, når den lille sult melder sig, og du måske også kan mærke et strejf af den søde tand
Jeg har eksperimenteret lidt med opskriften og synes umiddelbart at denne fungere bedst. Desværre var kokkene ikke de nemmeste at kommunikere med, så det var svært at lure deres opskrifter
Men bare for at vise at jeg altså spiser andet end kage, kommer her en opskrift på af mine tærtefavoritter… Fyldet varierer dog fra gang til gang, og denne gang var mit første forsøg med en “Løgtærte”, men bestemt ikke det sidste
Desuden kan jeg godt lide det rustikkeog grove, så jeg har lavet rustikke pølsehorn af groft og langtidshævet dej ogmed et drys sesamfrø så blev de faktisk også ret fine
Jeg elsker hjemmebagte morgenboller, og det er efterhånden blevet mere normaltmed friskbagte boller herhjemme i weekendmorgenerne end en tur til bageren
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.