Endnu et lille tip, nemlig mad på spyd - eller på pinde som Mynthe siger. Og det er jo nemt og oplagt til madpakken - og ikke mindst sjovt for de små, prøv det selv, måske dine børn også vil elske det
Aftenens menu er lige som vi elsker det, nemlig, en rigtigt omgang snackmad. Snackmad er nok lidt hvad andre vil beskrive som tapas-lignende retter, men det er jo ikke spansk mad og dermed vel ikke tapas
De er både gode til aftensmad og til i madpakken dagen efter. Disse fiskespyd er super lækre og er slet ikke så tørrer og kedelige som tun nemt kan blive
Grillede kebabspyd. Vi hopper herhjemme rundt mellem forskellige nemme retter de her varme dage, og vi får jævnlig kold mad, da det nogle dage bare er for varmt til andet
Du kan tjekke det ved at stikke et spyd, en kødnål eller en strikkepind i den. Hvordan en kage får navnet – eller øge-/kælenavnet – den du ved nok kage (eller bare den du ved nok, som den også bliver kaldt), kan jeg kun gisne om
træ spyd. Prik hul i jordbærret i enden hvor stilken er, men sæt så jordbærret på spyddets flade side, så selve spyddet kan stikkes i oasen, og samtidig vil jordbærret ikke falde ned på spyddet
Stop madspild. med et kødspyd. Den gule som vi kender bedstEn grøn (matoke) som bruges til madlavningLady’s finger – som er kort i forhold til andre bananerEn rød variant – der smager som den gule, men kan være tykkere
Den bliver lige så god som når man laver den på rotisseri, dem der står og drejer rundt på spyd. Kylling på dåse blev prøvet og har aldrig smagt så lækker og saftig en kylling
nemlig den længe søgte “Mad til Folket” af Nikolaj Kirk. på spyd. lidt madolie til stegning. De små spyd er første resultat af julens dejlige gaver ( mere om dem senere)