Sidste sommer var jeg på Sicilien, og fik den bedste italienske mad nogensinde. Olivenolie1 stort hakket løg2 fed hakkede/pressede hvidløg250 g champignon skåret i kvarte3-4 dl risotto risHønsebouillonterning (hjemmelavet fond - hvis man hedder JamieOliver)6 dl vand2 dl hvidvingrønne asparges i skiversaltpeberVarm olivenolien i en gryde og kom løg og hvidløg i gryden
I baggrunden kan jeg høre koret af (mad)bloggere, der skriger "PICS, OR IT DIDN'T HAPPEN. Faktisk er den så god, at jeg er helt in lååååve, og kun tænker på, hvornår jeg kan lave den igen - når jeg altså liiige har alle ingredienserne hjemme
Det skulle være nemt at lave lækker mad med denne ler-fætter, så jeg glæder mig til at prøve den. Så jeg havde aftalt mig med selv, at på trods af en sikkert rimelig vild julefrokost lørdag, så skulle jeg bare stå nede i byen kl
Tingene kan oftest forberedes i god tid, hvis man har lidt travlt lige omkring madlavningen. Jeg er stor fan af JamieOliver, og hans opskrifter passer mine smagsløg rigtig godt, så det går sjældent galt med mig og hans bøger
Årets første arbejdsdag i januar var den første dag tilbage i København efter mine sygemelding, og jeg blev mødt af blomster og en sød lille besked på mit bord
Noget jeg særligt havde håbet på at smage, var mad fra JamieOliver, og jeg var så heldig at få lov at spise hele to gange fra henholdsvis en restaurant og en café/shop vi fandt
Eftersom jeg ved, at de er en meget madglad familie, fandt jeg det oplagt med en kogebog. På ankomstdagen i Tværsted gav jeg dem gaven, og begejstringen var så stor, at de straks ville afprøve en af opskrifterne
For et par dage siden havde jeg pigerne på besøg for at fejre min og min venindes fødselsdag. Da vi nåede til lagkagen lå vi alle på sofaerne og kunne ikke rigtig trække vejret
Hurtig og nem aftensmad bestående af svinemørbrad i marsala med ris og grønt. Skær nu din svinemørbrad på langs så den bliver halvt så tyk, og bank den flad med en knyttet hånd