Er det svært at få kyllingen sat påcitronstilkene så brug bambus spyd som støtte. Med inspiration fra Kina er her en opskriftpå nogle hurtige og nemme sticks med kylling
Husk at tiderne er vejledende, da der er forskel påovne + størrelsen af kyllingetern kan variere. Kyllingespyd kan jo laves påutallige måder og spises ved mange anledninger
Helsteg kylling med verdens bedste bagte blomkål / og friske grøntsagsstænger. Spyd med kød, bacon og grøntsager (satser pågrillvejr, men kan laves iovn)
Der er mange måder at stege kyllingespydpå – pågrillen, pågrillpanden eller iovnen. At stege kyllinge-”klumperne” påspyd gør det dog også nemmere at vende flere stykker kød ad gangen
Kyllingen sættes påspyddende, som har trukket i vand - så de ikkebliver alt for sorte. Peberfrugten og løget skæres imindre stykker til at sætte påspyddene
Til to personerKyllingespyd. Skær kyllingeni ternVend det sammen med engelsk sauce, mangochutney, sesamolie og sesamfrøLad kyllingen trække i køleskab ca
Husk stegt fjerkræ er bedst lige fra ovn, da den bliverlidt tør dagen derpå. På hver side. Nummer et, er hvis man har et spydtilstegning, som rotere iovn eller grill
Tag skrællen af, og stik et grillspydi. Bank kyllingen let med en kødhammer. Skær kødet imindre stykker, og spis det i et godt pitabrød med en grønt salat, agurk, frisk peberfrugt og en dressing