Hun skrev, blandt andet, at hun var ved at bage boller til hende og min farfar. I samme sætning skrev hun “Men farfar er jo mere til boller uden så meget krims krams”
Det er ikke sidste gang jeg bager disse luftige og lækre boller. Jeg fik bikset opskriften sammen en dag, hvor det sidste hytteost i køleskabet skulle spises op, og det gjorde åbenbart underværker for bollerne
FiberHUSK massen blandes i skyr- og gærblandingen og der skal røres kraftigtAlt det forskellige mel tilsættes og æltes i blandingenTag dejen ud på bordet (som er meldrysset) og ælt det godt igennem, meget lettere på bordet end i skålen medmindre du bruger en køkkenmaskine
De er lette og luftige, hvilket til tider kan være lidt svært at opnå, når man bager gutenfrit. Med denne opskrift får du de bedste glutenfire boller jeg har smagt længe
Sprøde boller med hampefrø er utrolig lette at lave, da dejen hurtig røres sammen i en skål som dækkes til med film og kommer på køl til bollerne skal bages
Nu skal det afprøves og det første bliver i hjemmebagte grove boller. Boller med kakaofibermel,. Det blev nogle meget lækre boller med en let smag af kakao, hvis man altså anstrenger sig