Sprødebollermedhampefrø er utrolig lette at lave, da dejen hurtig røres sammen i en skål, som dækkes til med et låg og kommer på køl til bollerne skal bages
Her er en opskrift på rigtig lækre, nemme, sprøde og fiberrige boller. Form bagefter dejen til boller. Efterhæv bollerne i 20-30 min før de pensles med vand og bages på 200 grader alm
B. o. l. e. r. i. k. a. y. n. g. d. m. ,. s. j. å. f. b. 1. 9. 6. 0. ’. 7. D. t. ø. v. I. u. F. æ. H. h. M. 3. 2. p. –. (. ). K. ½. 5. c. S. P. -. T. V. L
Egentlig endte jeg med at bage denne sprøde sag da jeg lige havde nogle pasteuriserede æggehvider jeg skulle finde et formål til, men de kan sagtens laves med almindelige æg
T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Sprødebollermed birkes / Saftige gulerodsboller / Myslibollermed tranebær. De er sprøde udenpå og svampede indeni, og så holder de sig fugtige i flere dage efter
Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr. De her boller tager ca. De bliver ikke ligeså faste og fine som almindelige boller, da dejen er ret smattet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.