Kyllingebryst i gryde opskrifter

Fyldte kyllingebryster i tomatsauce

Fyldte kyllingebryster i tomatsauce

Løg, hvidløg, gulerod, peberfrugt, halvdelen af chorizopølsen og selleri hakkes fint og sauteres i en gryde herefter tilsættes tomatpuré, hakkede tomater, vand og fløde
Kylling&Pølse gryde

Kylling&Pølse gryde

PaleolivetsKylling & pølse gryde. Dagens ret er en super børneret, men også velegnet til større mennesker

Grønne bønner i gryde

Drys kyllingebrystet med salt og peber, og brun det i en grydeiolie. Kom hakket hvidløg og tynde skiver af løg igryden, og steg det glasklart
Hasselback kylling med spinat og flødeost

Hasselback kylling med spinat og flødeost

Skær dybe riller på tværs af kyllingebrysterne uden at skære helt igennem. varm lidtolie op i en wok eller gryde, og steg spinaten, til den er faldet helt sammen
Tortilla wrap med pulled chicken

Tortilla wrap med pulled chicken

Herefter tilsættes øl, ketchup, kyllingebrysterne og cherry tomaterne. Løg og hvidløg hakkes, hvorefter de sauteres i en gryde sammen med Cajun spicemix
Kylling i karry

Kylling i karry

Varm en gryde op med olie. En nem og sund hverdagsret bestående af den velkendte kyllingi karry, men med tilføjelse af grøntsager
"PULLED CHICKEN" M. ANANAS

"PULLED CHICKEN" M. ANANAS

Næste dag kommes kyllingebrysternei en gryde, og saucen hældes over. Kyllingen får også den gode barbecuesmag, men den kræver kun et par timerigryden fremfor en lang tur i ovnen
Kylling i karry

Kylling i karry

Start med at koge de to kyllingebrysteri ca. I en ny gryde sauteres revet løg og æble samt squash ilidtolie
Indisk butter chicken

Indisk butter chicken

Hak løgene, varm en gryde op med olivenolien og kom løgene heri. Hvis jeg skulle vælge et yndlingskøkken, ej okay ét vilmuligvis være umuligt, men hvis jeg skulle sige én af minefavoritter, så er det helt klart indisk
Kylling i karry / Ristaffel

Kylling i karry / Ristaffel

Start med at fjerne alt det synlige fedt fra dinekyllingebryst og skær dem ud imindre stykker. Varm en gryde op med olie og tilsæt karry - lad den ristelidtigryden/på panden, så den "brænder lidt af", og smagen intensiveres
Kylling i ovn

Kylling i ovn

Husk at kylling skal være gennemstegt – ikke noget med rosastegt kyllingebryst. Si skyen, og hæld den i en gryde
Kylling med Peanutsauce og Ris

Kylling med Peanutsauce og Ris

kyllingebrysti store stykker. Bland peanutbutter, kokosmælk, karrypasta, sambal oelek, limesaft og fiskesaucei en lillegryde og varm det igennem ved svag varme
Chicken Karahi

Chicken Karahi

ghee i en rygende varm wok eller gryde. Forberedelsestid. Skær løgene i tynde skiver, og smid dem iwok/gryde sammen med den resterende del af ghee’en
Sur/sød-kylling

Sur/sød-kylling

Dette step kan godt springes over, hvis det skal gå stærkt – marinaden ryger med igrydentilsidstalligevel og giver smag
Butter Chicken

Butter Chicken

Skær kyllingebrysteti store tern. Butter chicken – Det indiske køkken har for længst vundet mit hjerte