Løg, hvidløg, gulerod, peberfrugt, halvdelen af chorizopølsen og selleri hakkes fint og sauteres i en gryde herefter tilsættes tomatpuré, hakkede tomater, vand og fløde
Kom ris, vand og salt i en gryde. Jeg var lidti det eksperimenterende hjørne, med en masse elementer og måder at lave denne ret på, som jeg ikke havde prøvet før
Skær dybe riller på tværs af kyllingebrysterne uden at skære helt igennem. varm lidtolie op i en wok eller gryde, og steg spinaten, til den er faldet helt sammen
Herefter tilsættes øl, ketchup, kyllingebrysterne og cherry tomaterne. Løg og hvidløg hakkes, hvorefter de sauteres i en gryde sammen med Cajun spicemix
Næste dag kommes kyllingebrysternei en gryde, og saucen hældes over. Kyllingen får også den gode barbecuesmag, men den kræver kun et par timerigryden fremfor en lang tur i ovnen
Hak løgene, varm en gryde op med olivenolien og kom løgene heri. Hvis jeg skulle vælge et yndlingskøkken, ej okay ét vilmuligvis være umuligt, men hvis jeg skulle sige én af minefavoritter, så er det helt klart indisk
Start med at fjerne alt det synlige fedt fra dinekyllingebryst og skær dem ud imindre stykker. Varm en gryde op med olie og tilsæt karry - lad den ristelidtigryden/på panden, så den "brænder lidt af", og smagen intensiveres
kyllingebrysti store stykker. Bland peanutbutter, kokosmælk, karrypasta, sambal oelek, limesaft og fiskesaucei en lillegryde og varm det igennem ved svag varme