Kom tomaterne i et lille ildfast fad og fyld dem med tomatmassen. Jeg var lidt i det eksperimenterende hjørne, med en masse elementer og måder at lave denne ret på, som jeg ikke havde prøvet før
Denne gang stod den blandt andet på fyldtkyllingebryst i selskab med mine knuste kartofler med hvidløgssmør og stegte asparges med mandelflager og kapers
Mine enchiladas består af madpandekager fyldtmed kylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt i ovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen
Skær dybe riller på tværs af kyllingebrysterne uden at skære helt igennem. Hvis du bruger frisk spinat, kan du bruge det overskydende til en lækker spinatsalat fyldtmed køleskabets grøntsagsrester (kål, frugt, cherrytomater, nødder, you name it) og en creme fraiche-dip med farverige krydderurter
Næste dag kommes kyllingebrysterne i en gryde, og saucen hældes over. Server med en god burgerbolle og dit foretrukne fyld (eksempelvis coleslaw er et godt bud)
Denne ravioli er lavet på sød kartoffel og er serveret med to slags fyldmed røget laks. For at få avocado ind i min kost, har jeg derfor brugt avocadoen i bagværk og altid serveret sammen med noget andet
Fyld. Fortsæt til du står med fire (rimelig tykke) pandekager. Fyld. Skær kyllingen i mindre stykker, krydr dem med salt og peber og steg dem så i olien for fuld skrue
Vi havde et par kyllingebryster og en broccoli, der snart skulle bruges. Jeg er simpelthen så vild med dem – altså tærter generelt, fordi de kan fyldesmed lige præcis det, du har i køleskabet eller har aller mest lyst til
Tyndeskiver kyllingebryst. De her burgere er virkelig mini, også medfyldet. Maden nytårsaften er ofte af den type, man gerne vil sidde og hygge med rigtig længe, og derfor er det oplagt at tænde for racletten nytårsaften
Kyllingebrystfyldtmed Pikant smøreost og omviklet med bacon. Kyllingebrysterne skæres ca. Fyld godt med ost i og vikle derefter et par skiver bacon om således at osten lukkes godt inde
Kom soya sauce, peanutbutter og limesaft (evt salt) i en skål og kom nu dine kyllinge inderfileter (eller udskåret kyllingebryst) ud ned i skålen og rør godt rundt - du kan med fordel lade kyllingen ligge i denne marinade allerede om morgenen, så den kan trække mere smag