Kyllingebrysterneliggesi et ovnfast fad, og de sættes i den varme ovn. Jeg havde et par kyllingebryster og en pakke bacon, og det er da et match made in heaven
Vi starter ud med tomatsovsen, da den bare skal være klar til når kyllingen skal iovnen. Jeg var lidti det eksperimenterende hjørne, med en masse elementer og måder at lave denne ret på, som jeg ikke havde prøvet før
Husk at kylling skal være gennemstegt – ikke noget med rosastegt kyllingebryst. Kyllingiovn – Når du tilberederdinkyllingiovnen, har du mulighed for at opnå et særdeles velsmagende resultat
Brug enten en pande der kan gå iovnen eller et ildfast fad. Stegt Kyllingebryst. En af de nemme og lækre hverdagsretter der giver god smag med en meget lilleindsats
Når pakken er lukket, skal de på en bageplade med bagepapir og iovnenei ca. Kender I det, når man er indei en periode, hvor man er total inspirationsforladt mht
Læg kyllingebrysterneishawarmadressing dagen før de skal spises. Tag den varme plade ud, træk bagepapiret med dejstykkerne over på pladen og sæt dem hurtigtindmidti den varme ovn